Kantoorgebouw aan Fascinatio Boulevard 602 te Capelle aan den IJssel door komst DEKRA volledig verhuurd

Kantoorgebouw aan Fascinatio Boulevard 602 te Capelle aan den IJssel door komst DEKRA volledig verhuurd

Geschreven door Sjoerd Preesman op 4 januari 2023

DEKRA Claims and Expertise heeft onlangs een huurovereenkomst getekend voor ca. 1.000 m² kantoorruimte en een twintigtal parkeerplaatsen aan de Fascinatio Boulevard 602 te Capelle aan den IJssel. Met de komst van DEKRA naar het moderne kantoorgebouw is het gebouw van ca. 6.000 m² volledig verhuurd. Op dit moment is het grootste onafhankelijke expertisebureau van Nederland gevestigd in het kantoorgebouw Braingate in Capelle aan den IJssel. Met de verhuizing naar de Fascinatio Boulevard vestigt het bedrijf zich op steenworp afstand van de huidige locatie.
Ronald Pols, directeur bij DEKRA Expertise and Claims:
“Met de verhuizing naar de Fascinatio Boulevard zetten we als DEKRA de gewenste stap. Het nieuwe pand voldoet aan onze wensen, onder andere ook op het gebied van ontmoeten en verbinden, maar past ook prima binnen de duurzaamheidsdoelstellingen (A-label en diverse ambities, waaronder het verminderen van de CO2 footprint) die DEKRA nastreeft.“

John Struijk namens Van Dorp (verhuurder):
“Een aantal jaar geleden hebben we het kantoorgebouw aangekocht voor onze eigen bedrijfsvoering. Na een verbouwings- en verduurzamingsperiode werd duidelijk dat er één verdieping verhuurd kon worden aan de markt. Met de komst van de mooie internationale partij DEKRA is het pand nu volledig verhuurd. We zien uit naar een prettige samenwerking met deze huurder en wensen hen veel succes met de verhuizing”

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (Partner in Dynamis) & De Mik Real Estate Partners traden bij deze transactie op namens verhuurder.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: De heer (S.G.) Sjoerd Preesman | e-mail: s.preesman@ooms.com

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie