Kantoorgebouw aan de Kopenhagen 5 te Barendrecht volledig verhuurd door komst Onderwijs Service Bureau OZHW

Kantoorgebouw aan de Kopenhagen 5 te Barendrecht volledig verhuurd door komst Onderwijs Service Bureau OZHW

Geschreven door Niels Loenen op 17 april 2023

Het onderwijs service bureau, onderdeel van Onderwijsgroep OZHW heeft onlangs een huurovereenkomst getekend voor kantoorruimte inclusief parkeerplaatsen aan de Kopenhagen 5 te Barendrecht. Met de komst van OZHW naar het representatieve kantoorgebouw is het gebouw volledig verhuurd.

OZHW biedt openbaar onderwijs op 16 basisscholen en 9 scholen voor het voortgezet onderwijs in de gemeenten Alblasserdam, Barendrecht, Hardinxveld-Giessendam, Krimpenerwaard, Papendrecht, Ridderkerk en Zwijndrecht.

Reinoud de Vries, voorzitter College van Bestuur van OZHW:
“Met de verhuizing naar de Kopenhagen 5 te Barendrecht zetten we als onderwijsgroep een belangrijke stap in het realiseren van onze ambities. Meer ruimte zal de samenwerking en verbinding verbeteren. Daarnaast hebben wij nu de mogelijkheid om grotere bijeenkomsten in huis te organiseren."

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (Partner in Dynamis) trad bij deze transactie op namens verhuurder.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: De heer N. (Niels) Loenen / n.loenen@ooms.com

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie