Intermax Group huurt kantoorruimte in Calypso

Intermax Group huurt kantoorruimte in Calypso

Geschreven door Sjoerd Preesman op 12 maart 2019

De Intermax Group heeft onlangs een huurovereenkomst getekend voor de huur van circa 1.000 m2 kantoorruimte in kantoorgebouw Calypso aan het Kruisplein 478 - 488 te Rotterdam.

De Rotterdamse Intermax Group bestaat dit jaar 25 jaar en is uitgegroeid tot het oudste nog zelfstandige cloudbedrijf van Nederland. In totaal werken er 120 mensen. Ludo Baauw, algemeen directeur Intermax Group: “We zijn heel erg blij met deze nieuwe uitbreiding van onze kantoorruimte. Enkele jaren hebben we een nieuw pand aan het Schouwburgplein betrokken, maar we groeien zo hard dat een tweede vestiging noodzakelijk werd. Toen we begonnen met het zoeken van nieuwe kantoorruimte vonden we het erg belangrijk dat onze vestigingen op steenworp afstand van elkaar zouden zijn, zodat onze Intermakkers dichtbij elkaar konden blijven. Dat is gelukt!”

De Calypso is een multifunctioneel kantoorgebouw middenin het Central Business District van Rotterdam. Het woon-/werkcomplex in het hart van de stad wordt gekenmerkt door de gedeeltelijk rode kleur en beschikt over high-end kantoorvloeren. Daarnaast is de ligging zeer aantrekkelijk doordat het gelegen is op loopafstand van het Centraal Station.

Bureau Belnem trad tijdens dit traject op namens Intermax. Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (Partner in Dynamis) trad op namens de verhuurder Forma Netherlands II B.V..

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie