In gesprek met… de verkoper van Diamant 4 in Berkel en Rodenrijs

In deze rubriek spreken we allerlei verschillende mensen die op een manier verbonden zijn aan één van de projecten van Ooms. Zij vertellen hun persoonlijke verhaal en beleving omtrent een woning, kantoorpand of winkellocatie waar zij intrekken of die ze verlaten.

Deze keer spraken we de verkoper van Diamant 4 in Berkel en Rodenrijs. Zij en haar man verkochten hun fijne woning om gezondheidsredenen. Het proces verliep soepel, wat voor de verkoper een prettige steun was.

“Door de jaren heen hebben we veel gedaan aan het huis, dus het zag er prima uit. Maar door gezondheidsproblemen werd het voor mij lastig om mijn huis met behoorlijk grote tuin en parkeerplaats aan de voorkant, bij te houden. Ook het klussen aan het huis was voor ons als zestigers wel genoeg geweest. We besloten dus om actief naar een appartement te gaan zoeken. Het feit dat de woningmarkt nu zo gunstig is speelde een rol, want het zag er naar uit dat we een goede prijs konden krijgen. Maar toch deed het ook een beetje zeer, aangezien we er altijd zo fijn gewoond hebben.

We vonden een mooi ruim appartement en ik benaderde drie makelaars. De beslissing om ons huis te verkopen was met name voor mij best emotioneel en ik wilde gewoon niet langer wachten. Maar het bleek nog niet zo makkelijk om snel iemand te vinden... De eerste makelaar die ik belde zou me later terugbellen, want hij was even druk bezig: ik heb hem niet meer gesproken. De volgende makelaar was al eens eerder bij ons geweest voor een prijsbepaling, maar helaas was hij op vakantie. Zijn collega stelde voor om te wachten tot hij terug was; ik zou even een week moeten wachten…

Het is niet niks om je huis te verkopen. Zeker niet om onze reden. Het is een grote beslissing die het leven behoorlijk verandert. Ik vond het jammer dat die twee makelaars daar - naar mijn idee - wat makkelijk mee omgingen. Ik had veel vragen: hoeveel is het huis waard? Hoe gaat zo'n verkoop in de praktijk? Wat moesten wij zelf doen en wat doet de makelaar? Daar zocht ik antwoord op.
En toen belde ik Ooms. Jim was de derde makelaar die ik sprak. Hij reageerde snel en adequaat en maakte meteen een afspraak. De keuze was dus niet moeilijk, het zou Ooms worden.

Al mijn vragen werden door Jim Pezie van Ooms Lansingerland beantwoord. Gedurende het hele proces heeft Jim veel werk verricht. Hij heeft alle bezichtigingen geregeld, zelf het bord in de tuin gezet, onze toekomstige kopers geïnformeerd en nooit was er iets te veel. Geen gladde praatjes, gewoon een eerlijk verhaal vertellen, no nonsense.
Ook Anissa, Jim z’n collega, heeft ons erg goed geholpen. We konden altijd zo binnenlopen in het kantoor om vragen te stellen. Service staat hoog in het vaandel bij Ooms en dat hebben we erg op prijs gesteld. Het huis was snel verkocht, voor een goede prijs die we in overleg hebben bepaald. Doordat zij ons alles uit handen namen en het vertrouwen er meteen was, had ik zelf de tijd om te wennen aan het idee van verhuizen en om me te richten op het nieuwe huis.

Ik zal Ooms altijd aanbevelen bij vrienden en kennissen. Hoewel het een redelijk groot bedrijf is met meerdere vestigingen, kennen ze de regio goed en voelt de benadering heel persoonlijk!”

(Voor- en achternaam zijn bij de redactie bekend).

In gesprek met… de verkoper van Diamant 4 in Berkel en Rodenrijs
Jim Pezie
Neem contact op met Jim

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Richard Berkhout kennen, Verhuurmakelaar bij Ooms Makelaars

Leer Richard Berkhout kennen, Verhuurmakelaar bij Ooms Makelaars

Een voorstellen... In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat...
Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Even voorstellen… In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn...
Bekijk overzicht