Huis verkopen in Schiedam met Ooms Makelaars

Geschreven door Martijn van Heeswijk op 5 juni 2023

"Als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele makelaar in Schiedam en omstreken, dan is Ooms Makelaars zeker een aanrader. Deze makelaar heeft bewezen dat ze zeer betrouwbaar zijn en hun klanten goed op de hoogte houden tijdens het gehele verkoopproces. Vanaf het eerste contact tot aan de daadwerkelijke verkoop werd er transparant gecommuniceerd en werden we goed op de hoogte gehouden van bezichtigingen. Bij Ooms Makelaars gaat het niet alleen om het snelle handelen, maar ook om de zekerheid dat de koper de financiering kan rondkrijgen, wat voor klanten zeker geruststellend kan zijn.

Bij Ooms Makelaars staat een realistische verkoopprijs voorop. Samen met de makelaar wordt er gekeken naar recent verkochte woningen in de buurt en wordt er een objectief taxatierapport opgesteld. In overleg met de makelaar wordt de verkoopprijs bepaald. Het feit dat de daadwerkelijke verkoopprijs hoger uitviel dan de verwachte verkoopprijs, bewijst dat de makelaar een goed netwerk heeft in de buurt. Ze werken bovendien met zeer professionele fotografen om de woning zo goed mogelijk in beeld te brengen.

Al met al kunnen we concluderen dat Ooms Makelaars in Schiedam en omstreken een betrouwbare en professionele makelaar is die hun klanten goed op de hoogte houdt tijdens het gehele verkoopproces. Dankzij hun realistische aanpak en goede netwerk in de buurt zijn zij in staat om woningen snel en voor een goede prijs te verkopen. Kortom, Ooms Makelaars is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede makelaar in Schiedam en omstreken."

- Rob en Tamara

Advies nodig?
Wil jij je woning verkopen en je huis optimaal voorbereiden? We helpen je er graag bij. Vraag een gratis waardebepaling aan met een van onze makelaars. Met Ooms Makelaars haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Huis verkopen in Schiedam met Ooms Makelaars
Martijn van Heeswijk
Neem contact op met Martijn

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Even voorstellen… In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn...
Leer Emma Vizee kennen, Content Marketeer bij Ooms Makelaars

Leer Emma Vizee kennen, Content Marketeer bij Ooms Makelaars

In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie