Huis verkopen in Rotterdam met Ooms Makelaars

Geschreven door Léon Zoomer op 2 juni 2023

"Vanaf het eerste contact was Leon zeer goed bereikbaar en benaderbaar. Hij luisterde goed naar onze wensen en dacht realistisch met ons mee. Tijdens het proces durfde hij waar nodig tegengas te geven en gaf hij ons waardevol advies.

Wat ons vooral opviel was dat Leon ons goed wist te ontzorgen. Hij hield ons op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen en contacteerde ons waar nodig. Hierdoor konden wij ons focussen op andere zaken, terwijl Leon het verkoopproces in goede banen leidde.

Uiteindelijk zijn wij zeer tevreden met het verloop van het proces en het resultaat. Leon heeft ons goed bijgestaan en heeft ervoor gezorgd dat de verkoop vlekkeloos is verlopen. Wij kijken dan ook met een goed gevoel terug op de samenwerking met Leon en het bredere Ooms team.

Al met al kunnen wij Leon van Ooms Makelaars van harte aanbevelen bij iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele makelaar. Zijn persoonlijke benadering, expertise en proactieve houding hebben ervoor gezorgd dat wij ons volledig ontzorgd voelden tijdens het verkoopproces."

- Rick en Julia

Advies nodig?
Wil jij je woning verkopen en je huis optimaal voorbereiden? We helpen je er graag bij. Vraag een gratis waardebepaling aan met een van onze makelaars. Met Ooms Makelaars haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Huis verkopen in Rotterdam met Ooms Makelaars
Léon Zoomer
Neem contact op met Léon

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Even voorstellen… In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn...
Leer Emma Vizee kennen, Content Marketeer bij Ooms Makelaars

Leer Emma Vizee kennen, Content Marketeer bij Ooms Makelaars

In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie