Huis verkopen in Hellevoetsluis met Ooms Makelaars

Geschreven door Hans Kok op 6 juni 2023

"Als verkoper kan ik vol enthousiasme zeggen dat Hans van Ooms Makelaars Hellevoetsluis een fantastische makelaar is. Zijn professionele aanpak en vakkundige begeleiding hebben mij enorm geholpen bij de verkoop van mijn woning. Ik ben dan ook zeer tevreden en kan hem met een gerust hart aanbevelen aan anderen.

Wat mij vooral opviel aan Hans was zijn sympathieke en rustige persoonlijkheid. Hij nam altijd de tijd om mijn vragen en zorgen te beantwoorden, en stond altijd klaar om advies te geven. Zijn kennis van de lokale markt was duidelijk aanwezig, wat mij het vertrouwen gaf dat hij een realistische inschatting kon maken van de waarde van mijn woning.

Het was fijn om te merken dat Hans echt in het belang van mij als verkoper handelde. Hij wist goed in te schatten wat de staat van mijn woning was en handelde daar ook naar in het inschatten van de waarde en het biedingstraject. Zijn doel was om een zo hoog mogelijke opbrengst voor mij te realiseren, en dat is hem zeker gelukt.

Ook de communicatie met Hans en zijn back-office was zeer prettig. Ik kon altijd bij ze terecht voor vragen en feedback, en ze hielden mij regelmatig op de hoogte van alle ontwikkelingen. Dit gaf mij het vertrouwen dat alles in goede handen was en dat ik me kon richten op andere zaken rondom de verkoop van mijn woning.

Kortom, ik kan Ooms Makelaars Hellevoetsluis van harte aanbevelen aan iedereen die een betrouwbare en vakkundige makelaar zoekt. Bedankt Hans en Marlies voor de fijne samenwerking en ik hoop dat jullie zo doorgaan met jullie professionele dienstverlening!"

- Kim

Advies nodig?
Wil jij je woning verkopen en je huis optimaal voorbereiden? We helpen je er graag bij. Vraag een gratis waardebepaling aan met een van onze makelaars. Met Ooms Makelaars haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Huis verkopen in Hellevoetsluis met Ooms Makelaars
Hans Kok
Neem contact op met Hans

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Richard Berkhout kennen, Verhuurmakelaar bij Ooms Makelaars

Leer Richard Berkhout kennen, Verhuurmakelaar bij Ooms Makelaars

Een voorstellen... In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat...
Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Even voorstellen… In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn...
Bekijk overzicht