Huis verkopen in Capelle aan den IJssel met Ooms Makelaars

Geschreven door Rogier Kroese op 5 juni 2023

"Graag deel ik mijn ervaring met Ooms Makelaars Capelle aan den IJssel. Ik heb mijn huis via deze makelaar verkocht en ben zeer tevreden over het verkooptraject.

Allereerst viel mij op dat de makelaar beschikt over een groot netwerk en veel kennis. Dit gaf mij een gevoel van vertrouwen en zekerheid. Daarnaast kon ik ook terecht bij Ooms financieel adviseurs voor financieel advies, wat het hele proces makkelijker maakte. Ik kreeg goed advies en mijn verkoopwensen werden serieus genomen.

De respons op mailcontact was over het algemeen snel en de secretaresses werkten efficiënt, ondanks dat er op het moment van mijn verkoop een personeelstekort was. Erg knap!

Na elke bezichtiging werd ik gebeld en kreeg ik een korte samenvatting van hoe de bezichtiging was verlopen en kreeg ik een omschrijving van de situatie van de bezichtigers. Dit vond ik heel fijn, omdat ik op die manier op de hoogte bleef van de interesse in mijn huis. Ook werd ik direct gebeld na biedingen en kreeg ik advies over het bod.

Het afronden van de verkoop verliep vlot en digitaal. Het verkoopcontract was binnen een week al opgesteld. Dit was prettig en zorgde voor een snelle afhandeling.

Ik ben zeer tevreden over Ooms Makelaars Capelle aan den IJssel en ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij anderen. De combinatie met Ooms Financieel Adviseurs en de professionele en persoonlijke benadering van de makelaar hebben ervoor gezorgd dat ik een prettige verkoopervaring heb gehad."

- Willem

Advies nodig?
Wil jij je woning verkopen en je huis optimaal voorbereiden? We helpen je er graag bij. Vraag een gratis waardebepaling aan met een van onze makelaars. Met Ooms Makelaars haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Huis verkopen in Capelle aan den IJssel met Ooms Makelaars
Rogier Kroese
Neem contact op met Rogier

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Richard Berkhout kennen, Verhuurmakelaar bij Ooms Makelaars

Leer Richard Berkhout kennen, Verhuurmakelaar bij Ooms Makelaars

Een voorstellen... In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat...
Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Even voorstellen… In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn...
Bekijk overzicht