House of Bratz huurt commerciële ruimte

House of Bratz B.V. heeft een huurovereenkomst getekend voor de huur van ca. 450 m² commerciële ruimte gelegen op de begane grond en entresolvloer van de Westblaak 103, midden in het bruisende stadscentrum van Rotterdam.

House of Bratz is een van de meest bekende cosmetische klinieken voor injectables en skincare. Op dit moment heeft House of Bratz locaties in Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen en Dubai. Met de nieuwe locatie aan de Westblaak breidt het bedrijf de cosmetische activiteiten in Rotterdam verder uit.

Souhayla is de eigenaar House of Bratz en licht de verhuizing toe;

“Ons bedrijf groeit en heeft daarom meer ruimte nodig om iedereen snel en vakkundig te kunnen helpen met een cosmetische behandeling. Met de verhuizing naar de Westblaak vonden we dé ruimte die aan onze eisen voldoet. We kunnen niet wachten totdat we onze relaties kunnen verwelkomen op onze nieuwe locatie”

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (partner in Dynamis) trad op namens verhuurder, een particuliere belegger.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Aangehuurd l ca. 18.000 m² buitenterrein te Raamdonksveer

Aangehuurd l ca. 18.000 m² buitenterrein te Raamdonksveer

Een internationale logistieke organisatie heeft ca. 18.000 m² aan verhard buitenterrein gehuurd in Raamdonksveer. Het terrein in Raamdonksveer zal worden gebruikt voor de opslag van...
Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Het voorstel Delftseblok is door de gemeente Rotterdam uitgekozen als winnaar van de openbare marktselectieprocedure Delftsestraat-West. Vier panden uit de Rotterdamse wederopbouwperiode worden...
Bekijk overzicht