House of Bratz huurt commerciële ruimte

House of Bratz huurt commerciële ruimte

Geschreven door Sjoerd Preesman op 3 maart 2022

House of Bratz B.V. heeft een huurovereenkomst getekend voor de huur van ca. 450 m² commerciële ruimte gelegen op de begane grond en entresolvloer van de Westblaak 103, midden in het bruisende stadscentrum van Rotterdam.

House of Bratz is een van de meest bekende cosmetische klinieken voor injectables en skincare. Op dit moment heeft House of Bratz locaties in Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen en Dubai. Met de nieuwe locatie aan de Westblaak breidt het bedrijf de cosmetische activiteiten in Rotterdam verder uit.

Souhayla is de eigenaar House of Bratz en licht de verhuizing toe;

“Ons bedrijf groeit en heeft daarom meer ruimte nodig om iedereen snel en vakkundig te kunnen helpen met een cosmetische behandeling. Met de verhuizing naar de Westblaak vonden we dé ruimte die aan onze eisen voldoet. We kunnen niet wachten totdat we onze relaties kunnen verwelkomen op onze nieuwe locatie”

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (partner in Dynamis) trad op namens verhuurder, een particuliere belegger.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie