Greenwheels per 1 maart nieuwe huurder in CalypSo

Greenwheels per 1 maart nieuwe huurder in CalypSo

Geschreven door Sjoerd Preesman op 5 februari 2020

Greenwheels huurt circa 850 m² kantoorruimte en 4 parkeerplaatsen in kantoorgebouw CalypSo aan het Kruisplein 476 in Rotterdam. Greenwheels zal de ruimte per 1 maart in gebruik nemen. Greenwheels is bij de totstandkoming van de huurovereenkomst begeleid door Cushman & Wakefield, verhuurder Forma Real Estate Funds werd begeleid door Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (partner in Dynamis).

Greenwheels
Greenwheels is een van de eerste organisaties die een concept introduceerde voor een landelijk netwerk van milieuvriendelijke deelauto’s. Een efficiënt en eenvoudig concept gericht op de lusten zonder de lasten van een eigen auto. Leden delen auto´s en maken daardoor minder kosten en belasten het milieu minimaal.

(de huidige locatie van Greenwheels aan de Westersingel werd te klein)


Dit jaar viert de aanbieder van het grootste zakelijke autodeelconcept het 25 jarig jubileum. Door de expansie in de afgelopen jaren werd de huidige locatie aan de Westersingel in Rotterdam te klein en verhuist het bedrijf naar CalypSo aan het Kruisplein. De markt voor (elektrische) deelauto’s groeit sterk, waardoor Greenwheels het marktaandeel steeds verder kan uitbreiden en de mobiliteit in steden als Rotterdam zal verbeteren. Greenwheels schakelde vervolgens Cushman & Wakefield in om op zoek te gaan naar een nieuw passend pand. Het juiste pand voor Greenwheels werd na een zoektraject gevonden in het aanbod van Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting.

Andrew vervolgd; “Het zou mooi zijn als we voor ons mooie, nieuwe kantoor nog een elektrische auto kunnen plaatsen voor onze klanten."

Met Cushman & Wakefield hebben we in rap tempo gevonden wat we zochten; een groter, maar niet te corporate pand nóg dichter bij Centraal Station waar we samen met onze medewerkers onze ambitie om steden leefbaarder te maken verder kunnen gaan invullen.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting
Sjoerd Preesman – vastgoedadviseur Kantoren: "Ons doel is om namens verhuurder ‘Forma’ de CalypSo succesvol en volledig te verhuren. Het afgelopen jaar hebben we met de komst van Intermax, SAOZ en Schiphol Travel al een aantal mooie huurders kunnen verwelkomen. Met de komst van Greenwheels naar de Calypso is er nog maar ca. 700 m² beschikbaar. De verwachting is dat ook die laatste vierkante meters in 2020 zullen zijn verhuurd."

Verhuurder
Niels de Putter – Asset Manager Forma Real Estate Funds: “Met het vastleggen van Greenwheels in ons spraakmakende gebouw, verwelkomen we een huurder die perfect past bij de al aanwezige huurders en het type bedrijven wat we graag willen aantrekken. We wensen Greenwheels dan ook veel succes op hun nieuwe plek."(v.l.n.r. Andrew Berkhout, Managing Director van Greenwheels, Roy Verdoold van Cushman & Wakefield en Sjoerd Preesman van Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting)

Huurder: Andrew Berkhout – Managing Director Greenwheels
Aanhurend makelaar: Roy Verdoold & Tom van Noort van Cushman & Wakefield

Verhurend makelaar: Sjoerd Preesman van Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V.
(partner in Dynamis)

Verhuurder: Niels de Putter – Assetmanager Forma Real Estate Funds

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie