Gratis waardebepaling? Snel weten wat je huis waard is

Geschreven door Leonie de Wit op 1 februari 2023

Soms kom je ineens je droomhuis tegen en begint het te kriebelen. Kun je het betalen? De woningmarkt is in beweging. Wat zou jouw huis nu waard zijn? Vraag een gratis waardebepaling aan bij Ooms en je weet snel wat je woning waard is.

Wat is een waardebepaling nu eigenlijk?
Een waardebepaling is een door een NVM-makelaar uitgevoerde inschatting van de prijs, waarvoor een woning verkocht kan worden. De waarde wordt gebaseerd op de staat van de woning, de woonoppervlakte, de straat en de wijk waarin je woont, maar er wordt ook gekeken naar prijsontwikkelingen op de (lokale) huizenmarkt en de verwachting over de toekomstige prijsontwikkelingen.

Nu je woning verkopen?
De kranten staan er vol mee. De huizenmarkt is in beweging en er gebeurt van alles. Is het wel verstandig om jouw woning nu te verkopen? Wij zien geen reden om dat niet te doen. Hoewel de huizenprijzen over het algemeen dalen, geldt dit niet voor elke gemeente. Daarbij verschilt het ook per type woning. Het energielabel speelt een grotere rol. Je zou je kunnen afvragen of het loont om je woning eerst te verduurzamen, voordat je je woning verkoopt. Dit soort afwegingen hoef je gelukkig niet alleen te maken. Onze makelaars adviseren je graag.

Vraag nu een gratis waardebepaling aan
Zit jij erover na te denken om je huis te verkopen? Dan komen we graag langs om met jou persoonlijk kennis te maken en onderzoek te doen naar de waarde van jouw woning. Naast een goede inschatting van de waarde krijg je tijdens het persoonlijke gesprek uitgebreid advies. Dit gesprek is helemaal gratis en vrijblijvend. Vraag hier een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling? Snel weten wat je huis waard is
Leonie de Wit
Neem contact op met Leonie

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Even voorstellen… In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn...
Leer Emma Vizee kennen, Content Marketeer bij Ooms Makelaars

Leer Emma Vizee kennen, Content Marketeer bij Ooms Makelaars

In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie