Gratis waardebepaling in Albrandswaard met Ooms Makelaars

Geschreven door Yvonne Overhand op 1 februari 2023

"Ik heb onlangs een gratis waardebepaling aangevraagd bij Ooms. Ik was aan het overwegen om mijn huis te verkopen. De waardebepaling gaf mij een goed idee van de waarde van mijn woning en ik wist direct wat een realistische vraagprijs was.

De makelaar kwam bij mij thuis langs om de woning te bekijken en al mijn vragen te beantwoorden. Het gesprek was prettig en de makelaar nam de tijd om mijn huis te inspecteren en vroeg me verschillende vragen over de staat van het huis.

Ik was vooral blij met de gratis waardebepaling omdat het me hielp om een idee te krijgen van de waarde van mijn woning. Daardoor kon ik ook gerichter op zoek naar een nieuwe woning.

Uiteindelijk hebben wij, na de gratis waardebepaling, ons huis te koop gezet bij Ooms Albrandswaard. Net zoals bij de waardebepaling, hadden wij tijdens het verkoopproces ook prima contact met onze makelaar Yvonne. We kregen snel en eerlijke feedback na elke bezichtiging en het huis is snel verkocht.

Fijn dat het advies wat wij tijdens de gratis waardebepaling hebben ontvangen van Yvonne, aansluit bij de werkelijkheid. Het verkoopproces ging makkelijk en snel en wij willen Yvonne daarvoor bedanken."

- Dennis en Yvon

Advies nodig?
We helpen je er graag bij. Vraag een gratis waardebepaling aan met een van onze makelaars.

Gratis waardebepaling in Albrandswaard met Ooms Makelaars
Yvonne Overhand
Neem contact op met Yvonne

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Even voorstellen… In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn...
Leer Emma Vizee kennen, Content Marketeer bij Ooms Makelaars

Leer Emma Vizee kennen, Content Marketeer bij Ooms Makelaars

In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie