FREITAG kiest voor de Van Oldenbarneveltstraat!

Geschreven door Robbin Kroesbergen op 1 augustus 2018

Claudia de Zeeuw, eigenaresse van de winkel EDUARD Leiden, heeft in samenwerking met FREITAG de eerste FREITAG-store van Nederland in Rotterdam geopend. Samen met EDUARD Leiden, FREITAG F-dealer, biedt Claudia de grootste collectie FREITAG-tassen in de Benelux.

De winkel is gevestigd in de Van Oldenbarneveltstraat in het centrum van Rotterdam. Claudia geeft gekozen voor Rotterdam, omdat de stad booming is op het gebied van architectuur, kunst en duurzaamheid. 'Dat sluit aan bij het merk', vertelt ze. Daarnaast is de sfeer van de Oldenbarneveltstraat erg prettig. Het is een straat met winkels in het 'high-end' segment, ondanks dat zijn zowel de winkeliers als het winkelend publiek erg relaxt en nuchter. 'We werden erg hartelijk ontvangen!'

Het merk bestaat al 25 jaar, tot voor kort was het aanbod in Nederland niet heel groot. De echte FREITAG-fans reisde af naar de grote steden in Duitsland of Zwitserland, om daar uitgebreid te kunnen shoppen in een FREITAG-store. Dat hoeft nu niet meer!

Het ontwerp van de winkel is op maat gemaakt door een FREITAG-stylist uit Zurich. De stijl is simplistisch, stoer en straalt no-nonsense uit. De witte kasten zijn typisch FREITAG. Die vind je in elke winkel. Ook is de industriële vloer herkenbaar voor het merk.
Ben jij benieuwd naar de winkel en de collectie met meer dan 2.000 tassen en accessoires? Bezoek FREITAG Rotterdam van dinsdag t/m zondag aan de Oldenbarneveltstraat 137a.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. ‘Partner in Dynamis’ begeleidde de transactie namens de verhuurder.

FREITAG winkel Rotterdam

FREITAG kiest voor de Van Oldenbarneveltstraat!
Robbin Kroesbergen
Neem contact op met Robbin

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Whitehouse Development & Unknown Group kopen drinkwaterleidingterrein De Esch

Whitehouse Development & Unknown Group kopen drinkwaterleidingterrein De Esch

Het complex aan de Watertorenweg 160-200 te Rotterdam bestaat uit een samenspel van meerdere opstallen die allemaal dienstbaar waren aan de drinkwatervoorziening van de...
Heylen Warehouses voltooit transactie met BTS Logistic

Heylen Warehouses voltooit transactie met BTS Logistic

Herentals, 30 oktober 2023 - Heylen Warehouses, een toonaangevende langetermijn-investeerder in “state of the art” logistiek en industrieel vastgoed, is verheugd de...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie