Enomics Real Estate koopt een volledig verhuurd kantoorpand in Dordrecht!

Geschreven door Chantal van der Bij op 13 december 2022

Enomics Real Estate koopt een volledig verhuurd kantoorpand van circa 600 m² aan de Draai 7-11 te Dordrecht!

Het multi-tenant kantoorgebouw uit bouwjaar 2002 beschikt over een energielabel B en is volledig verhuurd. Dit representatieve kantoorgebouw is gelegen aan de hoofdontsluiting van het historische centrum van Dordrecht, nabij Rijksweg A16 en op loopafstand van het Centraal Station.

Het kantoorgebouw onderscheidt zich van andere gebouwen dankzij het kleinschalige maar tevens hoogwaardige karakter, de aanwezigheid van vele voorzieningen in de nabije omgeving zoals ruime parkeermogelijkheden en een winkelcentrum. Daarnaast beschikt de kantoorruimte over een schitterend uitzicht op de Grote kerk, de Kalkhaven en de nostalgische 19e -eeuwse Schil.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting, partner in Dynamis, trad in deze transactie op namens verkoper, de heer De Jong. Koper werd bijgestaan door De Mik Real Estate Partners. Rax Finance heeft de aankoopfinanciering van koper verzorgd.

Enomics Real Estate koopt een volledig verhuurd kantoorpand in Dordrecht!
Chantal van der Bij
Neem contact op met Chantal

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Het voorstel Delftseblok is door de gemeente Rotterdam uitgekozen als winnaar van de openbare marktselectieprocedure Delftsestraat-West. Vier panden uit de Rotterdamse wederopbouwperiode worden...
Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

De Burstone Group (voormalig UREP) heeft onlangs 21.000 m² verhuurd aan de Bosporusstraat op de Maasvlakte in Rotterdam. De overeenkomst betreft een langjarige overeenkomst met...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie