Een dag uit het leven van .. Mireille van Iperen - Schoonman

Een dag uit het leven van .. Mireille van Iperen - Schoonman

Geschreven door Robbin Kroesbergen op 12 februari 2019
  • Naam: Mireille van Iperen - Schoonman
  • Functie: PA van J.M. (Jasper) Kuijs RMT Directeur Wonen
  • Vestiging: Ooms Rotterdam
  • Ik werk bij Ooms sinds: 1 juni 2018

06:00 uur: Goedemorgen! Vandaag is het donderdag 7 februari en op dit moment ben ik net wakker. Dochterlief start vroeg met school vandaag dus ontbijt ik gezellig even samen met haar.

08:00 uur: Net aangekomen op kantoor, het is lekker vroeg. Tijd om in alle rust de mail te lezen voordat de hectiek van de dag los barst. Mijn mailbox zit flink vol, altijd weer een dilemma .. Start je bovenaan, onderaan of toch eerst een QuickScan van alle mails?

12:00 uur: Ik schrik altijd op wanneer de eerste collega’s zich alweer voor een frisse neus buiten langs mijn werkplek manoeuvreren. Helaas, de ochtend is alweer voorbij. De tijd vliegt vandaag weer! Geen dag is hetzelfde en de plannen wijzigen voortdurend. Ik moet de aktes controleren voor een tekenafspraak vanmiddag en print daarbij de juiste verkooptekeningen.

14:00 uur: Jasper is voor business in het buitenland (Canada). Voor mij dus veel zaken om op te volgen en op te lossen. Even snel overleggen met 9 uur tijdsverschil is er niet echt bij, dus komt het extra aan op ownership. Voor onze diverse nieuwbouwprojecten moet er veel geregeld worden. Er is vandaag veelvuldig contact met de projectontwikkelaars om de laatste punten op de welbekende "i" te zetten.

16:00 uur: Over een aantal weken is er een grote beurs in Cannes, de MIPIM. Vandaag moeten er al veel afspraken worden gemaakt met diverse opdrachtgevers en relaties. Ooms neemt ook deel aan de Woonbeurs Rotterdam op 16 en 17 maart. Uiterlijk morgen moet ik de planning aanleveren, dus nog even flink puzzelen op de bezetting.

18:00 uur: Vandaag heb ik BSO-duty. Dat wil zeggen dat ik voor 18.00 uur bij de buitenschoolse opvang moet zijn. Onze dochter Isabeau en zoon Guillaume zijn na zo’n dag ook wel blij om weer naar huis te gaan.

20:00 uur: Na het eten help ik onze oudste dochter Amélie nog even met haar huiswerk Frans. Guillaume ligt al heerlijk te slapen en Isabeau gaat ook naar bed. Eigenlijk had ik vanmorgen bedacht om vanavond te gaan sporten……. Ik vrees dat ik het nog een weekje opschuif.

23:00 uur: Ik sluit de dag af samen met mijn man, onder het genot van een wijntje praten we nog even de dag door. En morgen? Dan beginnen we gewoon weer van voor af aan ;-)!

  • Quote/uitspraak van de dag: Voor alles is er een oplossing!
  • Mijn doel van de dag is bereikt als: Als voor mijn gevoel de zaken onder controle zijn.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie