Een dag uit het leven van ... Jim Pezie

Een dag uit het leven van ... Jim Pezie

Geschreven door Robbin Kroesbergen op 8 april 2019
  • Naam: Jim Pezie
  • Functie: Makelaar
  • Vestiging: Ooms Makelaars Lansingerland
  • Ik werk bij Ooms sinds: 2014

06:00 uur: Goedemorgen! Vandaag is het maandag en op dit moment lig ik nog heerlijk in mijn bed.

08:00 uur: Ik ben lekker aan het ontbijten en ik kijk meteen naar het ochtendnieuws op televisie.

08:15 uur: Rond dit tijdstip rijd ik naar kantoor. Ik moet namelijk de sleutels ophalen van twee woningen die ik deze ochtend ga bezichtigen.

09:00 uur: Mijn eerste bezichtiging van vandaag is in Zoetermeer. Toevallig hebben deze mensen al eerder een andere woning bij ons bezichtigd. Voordat de mensen arriveren heb ik alles in het huis al klaargezet. Door bijvoorbeeld alleen al alle lichten aan te doen geef je meteen meer sfeer aan de woning.

10:00 uur: Ik heb mijn tweede bezichtiging van deze ochtend. De woning is gelegen in Berkel en Rodenrijs. Na de rondleiding neem ik afscheid van de kandidaten en sluit ik de woning weer af. Terwijl ik naar kantoor rijd bel ik de verkopers op hoe de bezichtiging is verlopen.

12:00 uur: Tijd voor de lunch! Tijdens de lunch neem ik altijd de plaatselijke krant door. YES! We staan er weer in!

13:15 uur: Ik heb een afspraak met een verkoper om een tuinbord te plaatsten. Nu kan niemand meer om deze woning heen wanneer ze langs rijden ; - ). Vervolgens rijd ik naar een woning die wij recent hebben verkocht om 'verkocht borden' op te hangen.

14:15 uur: Ik rijd weer terug naar kantoor om wat administratie te doen.

15:30 uur: Verkopers en kopers arriveren om de koopovereenkomst te ondertekenen. Deze zal ik met beide partijen rustig doornemen, zodat alles voor hen duidelijk is. Dit is voor iedereen altijd een erg leuk en spannend moment! Nadat de koopovereenkomst is ondertekend mailen wij een kopie naar alle betrokken partijen.

16:30 uur: Morgen vindt er een oplevering plaats van een woning. Ik bel altijd nog even de verkopers op om de laatste dingen door te nemen. Eerst is er altijd nog een inspectieronde bij de woning met verkopers en koper alvorens zij naar de notaris gaan voor de eigendomsoverdracht.

17:30 uur: Ik rijd weer naar huis. Ik realiseer mij hoe snel deze dag weer is omgevlogen!

19:30 uur: 's Avonds ga ik vaak nog even naar de sportschool om mijn hoofd leeg te maken. Zo zitten we morgen weer fris en fruitig op kantoor!

  • Quote/uitspraak van de dag: We gaan voor GOUD!
  • Mijn doel van de dag is bereikt als: Ik het maximale eruit heb gehaald

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie