Dura Vermeer Groep N.V. verlengt huurovereenkomst langjarig aan het  Rotterdam Airportplein 21 te Rotterdam

Dura Vermeer Groep N.V. verlengt huurovereenkomst langjarig aan het Rotterdam Airportplein 21 te Rotterdam

Geschreven door Sjoerd Preesman op 6 april 2021

Recentelijk heeft de Dura Vermeer Groep een nieuwe langjarige huurovereenkomst getekend voor ca. 6.400 m² kantoorruimte en ca. 200 parkeerplaatsen aan het Rotterdam Airportplein 21 te Rotterdam.

Het multi-tenant kantoorgebouw met een oppervlakte van ongeveer 12.000 m², is gelegen op een markante locatie op het Business Park Rotterdam The Hague Airport en geeft een fantastisch uitzicht op de luchthaven.

Dura Vermeer is een onafhankelijk familiebedrijf met activiteiten op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw en infrastructuur. Met € 1,5 miljard aan omzet en ruim 2.800 medewerkers staat Dura Vermeer in de top tien van bedrijven in de Nederlandse bouwbranche.

Job Dura, CEO Dura Vermeer: “We zijn erg blij dat we de samenwerking met de verhuurder verder voort kunnen zetten en dat we tot overeenstemming zijn gekomen over een verlenging”.

Charlotte Roxs namens Schiphol Real Estate: “Onze prettige samenwerking met Dura Vermeer wilden we graag op deze locatie behouden en voortzetten. We zijn daarom extra verheugd dat het wederom is gelukt om tot overeenstemming te komen over een langjarige huurperiode”.

De huurder werd in het zoekproces en de onderhandelingen bijgestaan door
Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (partner in Dynamis).

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie