DONE DEAL - Oostelijke Randweg 42a Moerdijk

DONE DEAL - Oostelijke Randweg 42a Moerdijk

Geschreven door Allard van den Berg op 13 september 2022
Het logistieke bedrijfscomplex gelegen in het industriegebied van Port of Moerdijk, bestaande uit ca. 8.313 m² bedrijfsruimte, ca. 1.700 m² kantoorruimte en 26 parkeerplaatsen is volledig verhuurd. Bijzonderheden aan deze locatie zijn o.a. de aanwezigheid van 16 loadingdocks, 1 overheaddeur en een vrije hoogte van 11,40 meter.

Sloof Logistiek en Warehousing B.V. neemt de volledige bedrijfsruimte en kantoorruimte in gebruik. Sloof Transport, opgericht in 1946 is een allround transportbedrijf dat naast de reguliere transportactiviteiten ook actief is in warehousing.

Wij wensen huurder Sloof Logistiek en Warehousing B.V. veel succes op hun nieuwe locatie en bedanken onze opdrachtgever voor het vertrouwen en de prettige samenwerking.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (Partner in Dynamis & Dynamis Logistiek) begeleidde de transactie namens de verhuurder.

Ook uw bedrijfs-, kantoor- of winkelruimte succesvol verhuren of verkopen? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken! Neem gerust contact met ons op via 010-4248840, stuur een e-mail naar bog@ooms.com of bezoek onze website.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie