Deze villa in Oud-Beijerland wil je even zien!

Geschreven door Leonie de Wit op 11 augustus 2022

Oké, wij zijn verliefd. Alles klopt aan deze prachtige vrijstaande villa, vlakbij het centrum van Oud-Beijerland. Waar moeten we beginnen? De prachtige glas in lood ramen, de stoere houten balkenstructuur of het hoge plafond boven?

Wanneer je aan komt rijden in de straat is deze witte woning direct de blikvanger. En dat stopt niet bij de buitenkant. Binnen komt de smaakvolle inrichting je direct tegemoet en dat is mede te danken aan het fijne stucwerk overal. Niets belangrijker dan lichtinval en de woonkamer is dan ook licht en heerlijk ruim. Zo komt die sfeervolle, houten vloer mooi tot zijn recht. En dan die keuken. Niets prettiger dan dat je een woning direct kunt betrekken omdat je keuken naar wens is toch? Vanuit de eetkamer heb je middels de openstaande deuren toegang tot de tuin. Ideaal voor gezellige etentjes op warme zomeravonden. De tuin is een oase van rust met veel privacy én toch op steenworp afstand van het centrum van Oud-Beijerland.

Houten balkenstructuur en hoog plafond.

Waar we het echt even over willen hebben is de eerste verdieping. Zodra je een stap op de trap zet, weet je: hier wil ik wonen! De prachtige balkenstructuur en het geïsoleerde glas-in-loodraam zijn echt prachtig. Dat de slaapkamers zijn voorzien van een airco unit is in een zomer zoals deze natuurlijk een dikke bonus. Want hoewel wij verliefd zijn geworden op de prachtige karakteristieke eigenschappen van deze woning, is het ook een huis waar niets meer aan hoeft te gebeuren. De woning is in 2017 – 2018 volledig verbouwd en gemoderniseerd. En dat zie je. Los van de fijne afwerking is de woning volledig geïsoleerd tijdens de verbouwing en er zijn zonnepanelen geplaatst.

En zonuren zijn er genoeg als je hier woont. De tuin is gelegen op het oosten en elk moment van de dag is er wel een zonplekje te vinden. Dus je kan kiezen, ga je voor een drankje in de tuin of wandel je even naar het gezellige centrum van Oud-Beijerland? Denk er maar even over na wanneer je in de woning staat, want wij nodigen je graag van harte uit voor een bezichtiging aan de Koninginneweg 33!

Neem contact met ons op via hoekschewaard@ooms.com of bel 0186-619300.

Deze villa in Oud-Beijerland wil je even zien!
Dagmar Hendriks
Neem contact op met Dagmar

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Richard Berkhout kennen, Verhuurmakelaar bij Ooms Makelaars

Leer Richard Berkhout kennen, Verhuurmakelaar bij Ooms Makelaars

Een voorstellen... In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat...
Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Even voorstellen… In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn...
Bekijk overzicht