Crossing Borders Development koopt bouwlocatie aan de Handelskade 3 te Gorinchem

Geschreven door Chantal van der Bij op 3 november 2022

Crossing Borders Development B.V. heeft een perceel grond verworven aan de Handelskade 3 te Gorinchem.

Het complex betreft ca. 7.137 m2 grond en was tot voor kort in gebruik als een tankstorage complex, bestaande uit een bedrijfswoning, een kantoor, een brandstof verkooppunt, een nissenhut, een bedrijfsruimte en diverse opslagtanks.

Over Crossing Borders
Crossing Borders Development is een projectontwikkelaar met een primaire focus op de ontwikkeling van energiezuinige en duurzame woningbouwprojecten. Daarbij werken ze vanuit creatieve concepten en woonoplossingen met onder andere oog voor betaalbaarheid.

Zij streven ernaar om woningen te ontwikkelen voor een brede doelgroep, zoals jongeren, starters, eenpersoonshuishoudens, jonge gezinnen, doorstromers, grote gezinnen en senioren. Gasloos ontwikkelen en bouwen is voor Crossing Borders Development al sinds 2016 een standaard randvoorwaarde.

Ooms Makelaars, partner in Dynamis trad in deze transactie op namens verkoper. Wij wensen Crossing Borders veel succes met de ontwikkeling van de locatie.

Crossing Borders Development koopt bouwlocatie aan de Handelskade 3 te Gorinchem
Chantal van der Bij
Neem contact op met Chantal

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Het voorstel Delftseblok is door de gemeente Rotterdam uitgekozen als winnaar van de openbare marktselectieprocedure Delftsestraat-West. Vier panden uit de Rotterdamse wederopbouwperiode worden...
Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

De Burstone Group (voormalig UREP) heeft onlangs 21.000 m² verhuurd aan de Bosporusstraat op de Maasvlakte in Rotterdam. De overeenkomst betreft een langjarige overeenkomst met...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie