Coöperatie Oogheelkunde Op Zuid huurt Herenwaard 30 te RotterdamRotterdam – 18 augustus 2020

DCIJ Fase 1 B.V. heeft een huurovereenkomst gesloten met Coöperatie Oogheelkunde Op Zuid U.A. voor de huur van de bedrijfsruimte gelegen aan de Herenwaard 30 te Rotterdam. Het betreft ca. 1.650 m² gedeeltelijk gelegen op de begane grond en de eerste verdieping, alsmede 20 parkeerplaatsen.

Coöperatie Oogheelkunde Op Zuid U.A. is opgericht door de oogartsen werkzaam in het Maasstad Ziekenhuis, Ikazia en Spijkenisse Medisch Centrum. Zij zullen zich met een Zelfstandig Behandel Centrum voor Oogheelkunde (Oog op Zuid) gaan vestigen aan de Herenwaard 30. Naast de huisvesting van de oogheelkunde kliniek, hebben in de afgelopen maanden ook een huisartsenpraktijk en een tandarts zich gehuisvest aan het plein aan de Herenwaard.

‘Met de huisvesting aan de Herenwaard, vestigen we ons op een prettige locatie, goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als auto, zodat we ook hier weer goede laagdrempelige en kwalitatief hoge zorg kunnen verlenen aan onze patiënten.’

Verhuurder DCIJ Fase 1 B.V. werd begeleid door Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V.. Coöperatie Oogheelkunde Op Zuid U.A. is bij de totstandkoming van de huurovereenkomst begeleid door Cushman & Wakefield en ProCure Solutions.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Oranje Transport B.V. huurt een nieuwgebouwd state-of-the-art logistiek bedrijfspand aan de Merwedeweg 10 te Zwijndrecht.

Oranje Transport B.V. huurt een nieuwgebouwd state-of-the-art logistiek bedrijfspand aan de Merwedeweg 10 te Zwijndrecht.

Ooms Drechtsteden Bedrijfshuisvesting B.V. heeft namens Agro Delta Op- en Overslag B.V. een nieuwgebouwd logistiek bedrijfspand aan de Merwedeweg 10 te Zwijndrecht verhuurd aan Oranje Transport...
Heylen Warehouses rondt tweede transactie met BTS Logistics af

Heylen Warehouses rondt tweede transactie met BTS Logistics af

Herentals, 6 mei 2024 - Heylen Warehouses, bekend om zijn kwalitatieve en flexibele magazijnruimtes, is verheugd de succesvolle afronding aan te kondigen van zijn tweede belangrijke transactie...
Bekijk overzicht