Convexarchitecten huurt kantoor- en galerieruimte aan de Piekstraat 31 in Rotterdam

Convexarchitecten heeft een overeenkomst getekend voor de huur van ca. 600 m² kantoor- en galerieruimte aan de Piekstraat 31 te Rotterdam. Het architectenbureau, voorheen gevestigd op het Noordereiland, verhuist hiermee naar het industriële, creatieve gebied op het eiland van Feijenoord.

Convexarchitecten is een full service architectenbureau gevestigd in Rotterdam en is sinds 1947actief op het werkgebied architectuur, stedenbouw en interieurontwerp. Het portfolio bevat kantoren, woningen en bedrijfsgebouwen.

Peter Couwenbergh - directeur-eigenaar Convexarchitecten - 'Ons architectenteam en MURALS Inc. verheugen zich erop, zich te gaan vestigen op het authentieke, dynamische eiland van Feijenoord. Aandacht voor maatschappelijke vraagstukken is onze drijfveer in het ontwerpproces. Die drijfveer gaat samen met de ontwikkelingen nu en in de toekomst op het eiland van Feijenoord en dragen we graag uit, waardoor onze keuze voor de nieuwe locatie een logische is'.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (Partner in Dynamis) trad op namens de huurder.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Aangehuurd l ca. 18.000 m² buitenterrein te Raamdonksveer

Aangehuurd l ca. 18.000 m² buitenterrein te Raamdonksveer

Een internationale logistieke organisatie heeft ca. 18.000 m² aan verhard buitenterrein gehuurd in Raamdonksveer. Het terrein in Raamdonksveer zal worden gebruikt voor de opslag van...
Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Het voorstel Delftseblok is door de gemeente Rotterdam uitgekozen als winnaar van de openbare marktselectieprocedure Delftsestraat-West. Vier panden uit de Rotterdamse wederopbouwperiode worden...
Bekijk overzicht