Complex in de Waalhaven volledig verhuurd

C.T.C. (Cleaning Technology and Consultancy) B.V. heeft ca. 1.440 m² bedrijfs-, ca. 100 m² kantoorruimte en twee parkeerplaatsen gehuurd aan de Nijmegenstraat 27-31 te Rotterdam .

Met deze transactie is het complex aan de Nijmegenstraat 27-31 te Rotterdam volledig verhuurd.

Huurder, C.T.C., een leverancier van technische benodigdheden voor de maritieme sector is in 1996 opgericht en internationaal opererend.

Verhuurder betreft een particulier belegger.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. uit Rotterdam (Partner in Dynamis) begeleidde de transactie namens de verhuurder.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Het voorstel Delftseblok is door de gemeente Rotterdam uitgekozen als winnaar van de openbare marktselectieprocedure Delftsestraat-West. Vier panden uit de Rotterdamse wederopbouwperiode worden...
Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

De Burstone Group (voormalig UREP) heeft onlangs 21.000 m² verhuurd aan de Bosporusstraat op de Maasvlakte in Rotterdam. De overeenkomst betreft een langjarige overeenkomst met...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie