Clipper Logistics huurt nieuw te bouwen bedrijfscomplex van Necron Group

Geschreven door Liesbeth Baris op 16 januari 2023

GXO-dochter Clipper Logistics heeft recentelijk een langjarige huurovereenkomst gesloten met Necron Group AG voor een nieuw te bouwen hoogwaardig bedrijvencomplex aan de Heliotroopring op Dordtse Kil 3. Het zeer moderne en duurzame complex - dat zal worden voorzien van een BREEAM Very Good certificaat - zal in augustus van dit jaar opgeleverd worden. Aan De Stegge uit Twello is verantwoordelijk voor de realisatie.

Het duurzame complex, dat gebruikt gaat worden door GXO-dochter Clipper Logistics’ service bedrijf CE Service Group bestaat uit drie geschakelde bedrijfsruimtes met een totaaloppervlak van ca. 6.400 m². Het warehouse voldoet aan alle moderne en hoogwaardige gebruikerseisen.

Met de aankomende verhuizing blijft CE Service Group in Dordrecht. Dordtse Kil 3 is een strategisch gelegen bedrijventerrein op de as van Rotterdam-Antwerpen. Het behoort tot de meest aantrekkelijke bedrijventerreinen voor middelgrote en grote bedrijven in de Drechtsteden en de ‘’Greater Rotterdam Area’’.

De hoogwaardige uitstraling en uitstekend voorzieningenniveau zorgt voor een ideaal vestigingsklimaat- en uitvalsbasis.

Over Necron Group AG
Necron is een in Zwitserland gevestigde private vastgoed investerings- en ontwikkelingsmaatschappij met projecten in ontwikkeling in meerdere Europese landen. Necron ontwikkelt kwalitatief hoogwaardig en investment grade logistiek vastgoed op multimodale locaties binnen Europa onder moderne architectuur en met inachtneming van de laatste duurzaamheidseisen. Necron’s bestaande portefeuille en ontwikkel pipeline overschrijdt een waarde van EUR 2,5 miljard. Naast logistiek is Necron actief op het gebied van het realiseren van vastgoedprojecten op het gebied van gezondheidszorg en hospitality, hiervoor is inmiddels ook een pipeline aan projecten beschikbaar

Over GXO en Clipper Logistics
GXO is een wereldleider in het leveren van geavanceerde logistieke oplossingen voor internationale bedrijven en grote marktleiders. Clipper Logistics, een dochter van GXO, levert reparatieservices en aanverwante diensten ten behoeve van elektrische apparaten, zoals televisies, monitoren, audioapparatuur, huishoudelijke apparatuur, computers, en voor technische installaties zoals warmtepompen en airconditioning.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting, partner in Dynamis, trad in deze transactie op namens verhuurder Necron, collegiaal met CBRE Netherlands. Wij wensen de huurder Clipper Logistics veel succes met de nieuwe locatie en danken alle partijen voor de prettige samenwerking.

Clipper Logistics huurt nieuw te bouwen bedrijfscomplex van Necron Group
Liesbeth Baris
Neem contact op met Liesbeth

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Het voorstel Delftseblok is door de gemeente Rotterdam uitgekozen als winnaar van de openbare marktselectieprocedure Delftsestraat-West. Vier panden uit de Rotterdamse wederopbouwperiode worden...
Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

De Burstone Group (voormalig UREP) heeft onlangs 21.000 m² verhuurd aan de Bosporusstraat op de Maasvlakte in Rotterdam. De overeenkomst betreft een langjarige overeenkomst met...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie