City Kids vestigt hoofdkantoor aan het Eudokiaplein te Rotterdam

City Kids vestigt hoofdkantoor aan het Eudokiaplein te Rotterdam

Geschreven door Sjoerd Preesman op 30 november 2022

City Kids heeft een huurovereenkomst gesloten met CBRE Investment Management voor de huur van ca. 500 m² kantoorruimte in het multi-tenant gebouw Eudokiaplein in Rotterdam. City Kids zal hier het hoofdkantoor van de organisatie huisvesten.

Eudokiaplein in het hart van Rotterdam Noord is een dynamisch gebouw met een bruisende retailplint waarin naast supermarkten ook sterke lokale ondernemers zijn gehuisvest zoals een bakkerij en een bloemenwinkel. Op de verdieping zijn een gezondheidcentrum en diverse kantoorgebruikers gehuisvest. De combinatie van faciliteiten in Eudokiaplein maken dit een plek met grote aantrekkingskracht voor het stadsdeel Noord. De nieuwe huurder zal in 2023 haar intrek nemen in het gebouw.

City Kids biedt verschillende vormen van zorg en behandeling aan kinderen en jongeren van 0-23 jaar met een beperking of verpleegkundige zorgvraag.

Maritza Russel, directeur van CityKids licht de verhuizing toe: “Eudokiaplein ligt centraal ten opzichte van onze overige zorglocaties in de stad en dat is voor ons een belangrijk aspect in de huisvesting van ons hoofdkantoor. Daarbij zijn we heel blij met de dynamiek en aantrekkingskracht van deze locatie die het voor onze bezoekers en onze eigen mensen een aantrekkelijke plek maat met goede voorzieningen en faciliteiten.”

Eudokiaplein is een investering van een door CBRE Investment Management gemanaged mandaat van een pensioenfonds. Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (partner in Dynamis) trad bij de totstandkoming van deze transactie op namens verhuurder en Parc Makelaars namens huurder City Kids.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sjoerd Preesman van Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. op 088- 424 01 84 of via s.preesman@ooms.com.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie