CARU Containers B.V. huurt ca. 1.000 m² kantoorruimte aan de Havenstraat 23 te Schiedam

CARU Containers heeft een onlangs een huurovereenkomst getekend voor ca. 1.000 m² kantoorruimte gelegen aan de Havenstraat 23 te Schiedam. Het bedrijf wat bekend staat als dé wereldwijde containerhandelaar als het gaat om de verkoop- en verhuur van containers zal in de zomer van 2023 hun intrek nemen in het moderne kantoor.

Het kwalitatief hoogwaardige gebouw is gelegen op de landtong tussen de Spuihaven en de Willemshaven en is in 2013 opgeleverd aan de huidige gebruiker. Het gebouw ligt op een prachtige prominente plek aan de Maas en biedt een fascinerend uitzicht over de vele water- en havenactiviteiten. Het gebouw kent 5 bouwlagen met totaal ca. 5.221 m² kantoorruimte. Op het maaiveld naast het gebouw is een ruime parkeervoorziening aanwezig.

De heer Stijn de Vries, CEO CARU Containers
“Onze zoekvraag was met name gericht op het vinden van een hedendaags kantoorgebouw, met diverse faciliteiten en het liefst ook nog uitzicht over de Nieuwe Maas”
We kunnen niet wachten om onze intrek te nemen en het eerste personeelsevent te organiseren op het riante dakterras”.

Margarethe de Reijke namens Jumbo Maritime B.V. (verhuurder)
“Met de komst van de mooie partij CARU Containers is het pand nu volledig verhuurd. We zien uit naar een prettige samenwerking met deze huurder en wensen hen veel succes met de verhuizing”


Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (Partner in Dynamis) traden bij deze transactie op namens de verhuurder.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: De heer (S.G.) Sjoerd Preesman | e-mail: s.preesman@ooms.com

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Het voorstel Delftseblok is door de gemeente Rotterdam uitgekozen als winnaar van de openbare marktselectieprocedure Delftsestraat-West. Vier panden uit de Rotterdamse wederopbouwperiode worden...
Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

De Burstone Group (voormalig UREP) heeft onlangs 21.000 m² verhuurd aan de Bosporusstraat op de Maasvlakte in Rotterdam. De overeenkomst betreft een langjarige overeenkomst met...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie