Carlyle koopt logistiek bedrijfscomplex aan de Logistic Boulevard 1 te Klundert

Carlyle koopt logistiek bedrijfscomplex aan de Logistic Boulevard 1 te Klundert

Geschreven door Esmee van Laar op 17 november 2021

Onlangs heeft de overdracht plaatsgevonden van een volledig verhuurd logistiek bedrijfscomplex aan de Logistic Boulevard 1 te Klundert. Het complex omvat ca. 5.025 m2 logistieke bedrijfsruimte, ca. 962 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen.. Het complex is gelegen op industrieterrein Moerdijk.

Het complex is volledig langjarig verhuurd aan één gebruiker, te weten DSV Multi-Channel Fulfilment bv.

Carlyle heeft het complex vanuit strategisch oogpunt gekocht om hun positie op het gebied van logistiek in Europa verder te vergroten. Het betreft hun eerste acquisitie op de Nederlandse logistieke vastgoedmarkt.

Over Carlyle
Carlyle is een Amerikaans bedrijf en één van ’s werelds grootste internationale private-equity investeringsmaatschappijen. Ze hebben 276 miljard aan beheerd vermogen in 3 bedrijfssegmenten en 415 investeringsvehikels. Dit doen zij met een team van ca. 1.800 professionals verspreid over 27 kantoren op 5 continenten. Hun missie is om waarde op de lange termijn te creëren voor investeerders, bedrijven, aandeelhouders, mensen, gemeenschappen en werknemers.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting, partner in Dynamis Logistiek, trad in deze op namens verkoper, een particuliere belegger.

Wenst u ook uw bedrijfspand succesvol te verhuren of te verkopen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking op telefoonnummer 078-6144333 of stuur een e-mail naar drechtsteden@ooms.com.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie