Carlyle koopt logistiek bedrijfscomplex aan de Logistic Boulevard 1 te Klundert

Onlangs heeft de overdracht plaatsgevonden van een volledig verhuurd logistiek bedrijfscomplex aan de Logistic Boulevard 1 te Klundert. Het complex omvat ca. 5.025 m2 logistieke bedrijfsruimte, ca. 962 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen.. Het complex is gelegen op industrieterrein Moerdijk.

Het complex is volledig langjarig verhuurd aan één gebruiker, te weten DSV Multi-Channel Fulfilment bv.

Carlyle heeft het complex vanuit strategisch oogpunt gekocht om hun positie op het gebied van logistiek in Europa verder te vergroten. Het betreft hun eerste acquisitie op de Nederlandse logistieke vastgoedmarkt.

Over Carlyle
Carlyle is een Amerikaans bedrijf en één van ’s werelds grootste internationale private-equity investeringsmaatschappijen. Ze hebben 276 miljard aan beheerd vermogen in 3 bedrijfssegmenten en 415 investeringsvehikels. Dit doen zij met een team van ca. 1.800 professionals verspreid over 27 kantoren op 5 continenten. Hun missie is om waarde op de lange termijn te creëren voor investeerders, bedrijven, aandeelhouders, mensen, gemeenschappen en werknemers.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting, partner in Dynamis Logistiek, trad in deze op namens verkoper, een particuliere belegger.

Wenst u ook uw bedrijfspand succesvol te verhuren of te verkopen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking op telefoonnummer 078-6144333 of stuur een e-mail naar drechtsteden@ooms.com.

Carlyle koopt logistiek bedrijfscomplex aan de Logistic Boulevard 1 te Klundert
Dennis Dekker
Neem contact op met Dennis

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Aangehuurd l ca. 18.000 m² buitenterrein te Raamdonksveer

Aangehuurd l ca. 18.000 m² buitenterrein te Raamdonksveer

Een internationale logistieke organisatie heeft ca. 18.000 m² aan verhard buitenterrein gehuurd in Raamdonksveer. Het terrein in Raamdonksveer zal worden gebruikt voor de opslag van...
Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Het voorstel Delftseblok is door de gemeente Rotterdam uitgekozen als winnaar van de openbare marktselectieprocedure Delftsestraat-West. Vier panden uit de Rotterdamse wederopbouwperiode worden...
Bekijk overzicht