Bouwmarkt verkocht in Delfgauw

Geschreven door Julia Huisman op 9 november 2021

Onlangs heeft de overdracht plaatsgevonden van een volledig verhuurde bouwmarkt aan de Importweg 2 te Delfgauw.

Het complex omhelst in zijn totaliteit ca. 4.707 m2 winkel- / verkoopruimte, verdeeld over twee bouwlagen, en omvat ca. 105 parkeerplaatsen op het buitenterrein. Het complex is gelegen op een perceel van 5.920 m2 en is volledig verhuurd aan Intergamma Bouwmarkten B.V. ten behoeve van de exploitatie van een Karwei.

Reppel Vastgoed heeft het complex gekocht om toe te voegen aan diens eigen portefeuille.

Over Reppel Vastgoed:

Reppel Vastgoed ontwikkelt, koopt, verkoopt, renoveert en beheert kantoor- en bedrijfspanden in de regio Drechtsteden en de Randstad. Kenmerkend voor Reppel Vastgoed bij het kopen en in beheer nemen van nieuwe aankopen, is dat de nieuwe acquisities direct aangepast worden aan de huidige eisen op het gebied van esthetica, bouwkundige kwaliteit en technische installaties. Reppel Vastgoed heeft daarmee als doel om de nieuwe aankopen vervolgens weer succesvol te verhuren, dan wel met de zittende huurders nieuwe langlopende huurcontracten af te sluiten.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting, partner in Dynamis, trad in deze op namens verkoper, een particuliere belegger.

Wenst u ook uw bedrijfspand succesvol te verhuren of te verkopen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking op telefoonnummer 078-6144333 of stuur een e-mail naar drechtsteden@ooms.com.

Bouwmarkt verkocht in Delfgauw
Dennis Dekker
Neem contact op met Dennis

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Whitehouse Development & Unknown Group kopen drinkwaterleidingterrein De Esch

Whitehouse Development & Unknown Group kopen drinkwaterleidingterrein De Esch

Het complex aan de Watertorenweg 160-200 te Rotterdam bestaat uit een samenspel van meerdere opstallen die allemaal dienstbaar waren aan de drinkwatervoorziening van de...
Heylen Warehouses voltooit transactie met BTS Logistic

Heylen Warehouses voltooit transactie met BTS Logistic

Herentals, 30 oktober 2023 - Heylen Warehouses, een toonaangevende langetermijn-investeerder in “state of the art” logistiek en industrieel vastgoed, is verheugd de...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie