Borghese Logistics sluit huurovereenkomst met Fastenal voor Distripark Dordrecht.

Borghese Logistics sluit huurovereenkomst met Fastenal voor Distripark Dordrecht.

Geschreven door Julia Huisman op 20 juli 2021

Distripark Dordrecht. Dat is het splinternieuwe distributiecentrum van Borghese Logistics. In dit state-of-the-art warehouse huurt Fastenal binnenkort 5.650 m2, verdeeld over 5.000 m2 bedrijfsruimte, 670 m2 kantoor en 39 parkeerplaatsen.

Fastenal is een grote speler in de markt van B2B supply chain-oplossingen.

Als groothandel in industriële en bouwmaterialen helpen ze ondernemingen de voorraad klein te houden, met wereldwijde inkoop-, kwaliteits- en logistieke operaties, met onder andere het aanbieden van Vending machines.

Distripark Dordrecht, met een totaaloppervlakte van zo'n 22.000 m2, wordt ontwikkeld door Borghese Logistics. Daarbij wordt uiteraard goed gekeken naar het duurzaamheidsaspect. Zo komen er zonnepanelen op het dak en zal het project worden voorzien van een BREEAM Very Good label.

Het nieuwe logistieke park heeft een eigen verbinding naar de A16 met aansluiting op de N3 en de A15. Dit zorgt voor een uitstekende uitvalsbasis naar de Randstad en West-Brabant. De nabijheid van de Dordtse Zeehaven, Terminal Alblasserdam, en de havens van Rotterdam, Moerdijk en Antwerpen garandeert een goede bereikbaarheid en snelle ontsluiting over weg, rail en water.

Naast Fastenal is ook ELCEE één van de toekomstige huurders. Zij beschikken over 14.000 m2. Er is op dit moment nog één laatste unit van 3.000 m2 beschikbaar.

Het distributiecentrum is ontworpen door MIES Architectuur. Pleijsier Bouw is verantwoordelijk voor de realisatie en de oplevering staat gepland voor juli 2021.

Borghese Logistics is bij de totstandkoming van deze transactie geadviseerd door Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (partner in Dynamis) en Industrial Real Estate Partners. Fastenal werd bij de totstandkoming van deze transactie geadviseerd door Savills.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie