Binnenkijken bij Ooms: Nick Konings

Geschreven door Robbin Kroesbergen op 28 april 2020

Een kijkje in de keuken is altijd leuk, helemaal als je daardoor ook de gezichten achter het bedrijf leert kennen! In een wekelijkse blog 'Binnenkijken bij Ooms' leer jij ons iets persoonlijker kennen.

Deze week de beurt aan Nick Konings, Teamleider Marketing & Communicatie: "Ik heb zelf niet zulke groene vingers, maar mijn gepensioneerde buren gelukkig wel!"

1) Kun jij jezelf voorstellen?
Hoi, ik ben Nick, 35 jaar en ben sinds 1 april 2019 werkzaam bij Ooms Makelaars als Teamleider Marketing & Communicatie. Ik woon in Schiedam samen met mijn vriendin en mijn zoontje van vijf.

2) Kun jij vertellen waar je woont en wat de plek zo leuk maakt?
We wonen in een gedeelte van Schiedam waar er veel aandacht is voor de natuur en het behoud ervan. Ik heb overigens zelf niet zulke groene vingers hoor, maar mijn gepensioneerde buren gelukkig wel. Dit zorgt er mede voor dat je elke ochtend vrolijk wakker wordt van allerlei soorten vogels die door elkaar tetteren in de omringende bomen. Het is verder erg kindvriendelijk, alle faciliteiten zijn binnen handbereik en als we de deur uit willen, zijn we zo in Rotterdam.


3) Wat is je favoriete plek in huis?
Mijn favoriete plek in mijn huis is de tuin. Zodra de eerste zonnestralen tevoorschijn komen, zitten we zoals echte Hollanders betaamt direct in de tuin. Omdat we uit de wind zitten, is het al met een klein beetje zon prima vertoeven op onze loungebedden. Daarnaast springen mijn zoontje en ik graag op de trampoline als een stel clowns.


4) Hoe zou jij jouw woonstijl omschrijven?

Strak zonder tierelantijntjes. Veel ruimte om te bewegen. Tinten binnen wit, grijs en bruin met elkaar gecombineerd tot een rustig geheel waardoor het ruimtelijk oogt, maar ook tegelijk knus aandoet.

5) Wat maakt jouw huis echt een thuis?
De foto's aan de muren die je herinneren aan de leukste momenten met elkaar. En dat iedereen zijn of haar eigen plek heeft. Zo ben je toch altijd met elkaar ook al zit je niet continu naast elkaar.

Binnenkijken bij Ooms: Nick Konings
Robbin Kroesbergen
Neem contact op met Robbin