Binnenkijken bij Ooms: Linda Kamermans

Geschreven door Robbin Kroesbergen op 14 april 2020

Een kijkje in de keuken is altijd leuk, helemaal als je daardoor ook de gezichten achter het bedrijf leert kennen! In een wekelijkse blog 'Binnenkijken bij Ooms' leer jij ons iets persoonlijker kennen.

Deze week de beurt aan Linda: "Als ik op mijn balkon sta kan ik de Euromast, Hotel New York en De Rotterdam zien!"

1) Kun jij jezelf voorstellen?
Hi, Mijn naam is Linda Kamermans en ik ben 25 jaar oud. Ik werk nu bijna 3 jaar in Dordrecht met als functie Commercieel Binnendienst Medewerker.

2) Kun jij vertellen waar je woont en wat de plek zo leuk maakt?
Ik ben sinds een aantal maanden verhuisd naar Katendrecht. Hiervoor woonde ik op de kop van zuid en dit stukje van Rotterdam spreekt mij erg aan. Het is er levendig maar je kan ook de rust opzoeken. Als ik op mijn balkon sta kan ik de Euromast, Hotel New York en De Rotterdam zien. Er wordt volop gebouwd op Katendrecht en per week zie je dit gedeelte van de stad veranderen.

3) Wat is je favoriete plek in huis?
Mijn favoriete gedeelte in huis is wel mijn bank met het uitzicht over de Maas en de Euromast. Aan het einde van de ochtend schijnt de zon in de woonkamer en dit maakt het erg aangenaam.


4) Hoe zou jij jouw woonstijl omschrijven?
In mijn woonstijl worden veel tinten cognac en groen gecombineerd en dit stijl ik af met gekleurde kussens.

5) Wat maakt jouw huis echt een thuis?
Het is een appartement met veel ramen en dit maakt het licht in huis en dat vind ik prettig. Doordat ik alles zelf heb ingericht voelt het echt als mijn huis.


Binnenkijken bij Ooms: Linda Kamermans
Robbin Kroesbergen
Neem contact op met Robbin

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie