Binnenkijken bij Ooms: Jamie Kramer

Binnenkijken bij Ooms: Jamie Kramer

Geschreven door Robbin Kroesbergen op 6 april 2020

Een kijkje in de keuken is altijd leuk, helemaal als je daardoor ook de gezichten achter het bedrijf leert kennen! In een wekelijkse blog 'Binnenkijken bij Ooms' leer jij ons iets persoonlijker kennen.

Deze week de beurt aan Jamie: ''Cliché maar het is zoals ze zeggen "Home is where the heart is".

1) Kun jij jezelf voorstellen?
Hoi, ik ben Jamie, 27 jaar en ben sinds 1 jaar werkzaam bij Ooms Makelaars als Commercieel Binnendienst Medewerker. Samen met mijn man en 3 jarige dochter woon ik in Nieuwerkerk aan den IJssel.

2) Kun jij vertellen waar je woont en wat de plek zo leuk maakt?
Wij zijn in 2018 vanuit Capelle aan den IJssel verhuist naar Nieuwerkerk aan den IJssel. Wat ons enorm aansprak was de zeer groene buurt en de kindvriendelijke omgeving. Wat het wonen in Nieuwerkerk extra leuk maakt, zijn onze lieve buren met wie wij in de zomer graag een kleine BBQ organiseren of gezellig wat mee gaan drinken.


3) Wat is je favoriete plek in huis?
Mijn favoriete plek in mijn huis is de tuin. Wij hebben deze vorig jaar laten renoveren. Met een prachtige overkapping en fijne tuinmeubels is dit een echte verlenging van onze woonkamer geworden.

In de winter kunnen wij heerlijk met de terrasverwarming aan in de overkapping gaan zitten met een lekker warme chocolade melk, en in de zomer heerlijk in mijn hangstoel genieten in de zon.

4) Hoe zou jij jouw woonstijl omschrijven?

Als ik mijn woonstijl zou moeten omschrijven is deze in basis strak en modern. Maar wel gemixt met knusse accessoires zoals bijvoorbeeld een knusse deken op de bank, kussens en een leuke foto collage van onze familie.

5) Wat maakt jouw huis echt een thuis?
Wat mijn huis echt een thuis maakt is mijn gezin. Na een drukke dag vind ik het heerlijk om met mijn gezin aan onze eettafel te gaan eten en onze belevingen van de dag te vertellen. Cliché maar het is zoals ze zeggen "Home is where the heart is".

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie