Binnenkijken bij Ooms: Jacqueline Vredenbregt

Geschreven door Robbin Kroesbergen op 2 juni 2020

Een kijkje in de keuken is altijd leuk, helemaal als je daardoor ook de gezichten achter het bedrijf leert kennen! In een wekelijkse blog 'Binnenkijken bij Ooms' leer jij ons iets persoonlijker kennen.

Deze week de beurt aan Jacqueline Vredenbregt, receptioniste bij Ooms: "Het (laten) bouwen van ons huis is ons zo goed bevallen dat als er nog eens zo’n kans voorbij zou komen, wij het zo wéér zouden doen!"

1) Kun jij jezelf voorstellen?
Ik ben Jacqueline Vredenbregt, 54 jaar en werk ruim 3 jaar bij Ooms als parttime receptioniste voornamelijk op het hoofdkantoor in Rotterdam maar ik val ook in op andere filialen zoals Hellevoetsluis. Hiervoor heb ik 6 jaar mijn eigen bedrijfje gehad in woning verkoopstyling dus ik was al een beetje bekend met de makelaars wereld. Ik ben getrouwd met Chris, wij hebben 1 zoon van 17 die nog thuis woont en 2 dochters van 23 (uit ons 1e huwelijk) die inmiddels het huis uit zijn.

2) Kun jij vertellen waar je woont en wat de plek zo leuk maakt?
4 jaar geleden hadden wij de mogelijkheid om een kavel te kopen in Poortugaal om daar een notaris woning te (laten) bouwen. Dit was onze grote droom dus hebben wij deze kans gegrepen. Er komt wel een hoop bij kijken, je moet over de gekste dingen nadenken, bijvoorbeeld waar ga je je kerstboom neerzetten…..dit omdat het stopcontact op de juiste plaats moet zitten? Maar uiteindelijk is het een heel leuk project geworden waar mijn man zich voornamelijk met de bouw heeft bemoeit en ik met de inrichting van het huis. Binnen 4 maanden was het klusje geklaard. Het is ons zo goed bevallen dat als er nog eens zo’n kans voorbij zou komen, wij het zo wéér zouden doen!


3) Wat is je favoriete plek in huis?
In de winter is dat de serre waar de eethoek staat en we een gashaard hebben, waar je prachtig uitzicht hebt op de tuin en op het bos wat erachter ligt. Je kunt daar heerlijk je krantje lezen met een kop koffie.

In de zomer is dat de ‘Ibiza’ lounge hoek in de tuin, die we zelf gemaakt hebben en waar we vaak BBQ-en met familie en vrienden. De zon schijnt daar tot dat hij onder gaat. Dit is een heerlijke plek om van het mooie weer te genieten.


4) Hoe zou jij jouw woonstijl omschrijven?
Landelijk met een stoere uitstraling. We hebben bijvoorbeeld een houten keuken met een grijs granieten werkblad met een eetbar met stoffen barkrukken. Op de vloer ligt keramisch hout met vloerverwarming. In de woonkamer hebben we zwarte luxaflex hangen. Ook staan er meubels die van mijn (overleden) ouders geweest zijn zoals een secretaire en 2 grote fauteuils die ik opnieuw heb laten bekleden met een croco stof. Deze croco print zit ook op een paar muren in de huiskamer en keuken. Dit past weer mooi bij de spullen die we hebben meegenomen van onze huwelijksreis naar Zuid-Afrika. Ook hebben we een salontafel van houten bielzen, totaal niet praktisch maar wel mooi!


5) Wat maakt jouw huis echt een thuis?
Omdat we het huis zelf ingedeeld hebben voelt dit helemaal als ons huis. We hebben bijvoorbeeld onze slaapkamer + badkamer beneden laten maken zodat de bovenverdieping (4 kamers + badkamer) voor de kinderen en logees is. Ook is er boven een werkkamer, wat in deze Coronatijd wel erg handig is!

Binnenkijken bij Ooms: Jacqueline Vredenbregt
Robbin Kroesbergen
Neem contact op met Robbin