Babor Cosmetics vestigt opleidingscentrum voor schoonheidsspecialisten in World Trade Center Rotterdam

Babor Cosmetics B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Bouwinvest voor de huur van ca. 467 m² kantoorruimte in de monumentale laagbouw van World Trade Center (WTC) Rotterdam. Naast het kantoor zal Babor de ruimte ook gebruiken als opleidingscentrum voor schoonheidsspecialisten. De officiële opening staat gepland voor september. De transactie is namens Bouwinvest tot stand gebracht door De Mik Bedrijfshuisvesting in collegiale samenwerking met JLL en Cushman & Wakefield. De belangen van Babor werden behartigd door Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V., partner in Dynamis.

Michael Schummert, CEO Babor: “WTC Rotterdam heeft een professionele en zakelijke uitstraling die goed bij ons bedrijf past. We zijn onder de indruk van de vele voorzieningen die WTC biedt; het hoge faciliteitenniveau is enorm uitnodigend voor de regelmatige stroom van cliënten die wij ontvangen. De hoogwaardige horeca, de opening van het nieuwe hotel alsmede de centrale ligging in het hart van Rotterdam hebben de doorslag gegeven om voor WTC Rotterdam te kiezen. Door ons te vestigen in dit markante gebouw dat momenteel een grote transformatie ondergaat, hebben we straks een van de mooiste kantoren in het zakelijk centrum van de stad.”

Familiebedrijf in WTC Rotterdam
Het internationale familiebedrijf Babor is sinds 1956 pionier op het gebied van professionele cosmetica. In Nederland is Babor Cosmetics al bijna 40 jaar actief. Het Duitse bedrijf vestigt haar Nederlandse hoofdkantoor in Rotterdam. De locatie van WTC Rotterdam is heel bewust gekozen. Babor zet zich namelijk al jarenlang in om haar CO2-uitstoot te neutraliseren. Door de nabijheid van Rotterdam Centraal Station en de metro blijft CO2-neutraal reizen mogelijk voor medewerkers en cliënten.

Over World Trade Center Rotterdam
World Trade Center Rotterdam, gesitueerd in het bruisend stadscentrum en middenin het Central Business District, is sinds 2015 in eigendom van Bouwinvest en beschikt over een totaal vloeroppervlak van 82.000 m². Het voormalige Beursgebouw is een Rijksmonument, lid van de World Trade Centers Association en biedt huisvesting aan meer dan 250 huurders. Naast de huurmogelijkheid van ‘state of the art’ kantoorruimte, staat het gebouw bekend om het hoge voorzieningenniveau zoals een congrescenter, het WTC Rotterdam Business Center (flexibele werkomgeving), WTC Service Store, parkeergarages, Business Club, shops, diverse horeca en een Art Gallery. Op dit moment ondergaat het gebouw een grote transformatie en wordt hier in 2020 nog een hotel met 168 kamers en een citygym aan toegevoegd. Er wordt intensief samengewerkt met diverse partners op het gebied van internationaal zakendoen en binnen het internationale netwerk van World Trade Centers. Meer informatie: www.wtcrotterdam.com.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Het voorstel Delftseblok is door de gemeente Rotterdam uitgekozen als winnaar van de openbare marktselectieprocedure Delftsestraat-West. Vier panden uit de Rotterdamse wederopbouwperiode worden...
Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

De Burstone Group (voormalig UREP) heeft onlangs 21.000 m² verhuurd aan de Bosporusstraat op de Maasvlakte in Rotterdam. De overeenkomst betreft een langjarige overeenkomst met...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie