Annexum koopt PLUS-supermarkt in Eindhoven

Na de aankoop van een Jumbo-supermarkt september jl. met de opbrengst van de eerste emissie, voegt Annexum wederom een supermarkt toe aan de portefeuille van het Super Winkel Fonds, namelijk de PLUS aan het Dirigentplein 85 in Eindhoven.

Het pand heeft een totale omvang van ca. 2.285 m² en ligt net buiten de ring van Eindhoven, in de wijk Berckelbosch. De PLUS huurt deze locatie al bijna 10 jaar en is omringd door een aantal kleine retailers. zoals een kapper een drogisterij en horeca. Annexum heeft het pand overgenomen van een particuliere eigenaar.

Super Winkel Fonds NV
De PLUS in Eindhoven is de 38e supermarkt die het Super Winkel Fonds toevoegt aan de portefeuille en is aangekocht met de opbrengst van de emissie in december 2020. Met de opbrengst van de eerste emissie in september jl. kocht Annexum een Jumbo-supermarkt in Amsterdam. CEO Huib Boissevain: “Er is op dit moment veel belangstelling voor supermarkten. Wij zijn daarom altijd op zoek naar goede acquisities. En niet alleen voor dit fonds.”

Annexum is in de aankoop bijgestaan door Ooms Makelaars, partner in Dynamis, door juridisch adviseur CMS, fiscaal adviseur PwC en technisch adviseur PVM. Verkoper is geadviseerd door Hols de Man accountants, belasting- & bedrijfsadviseurs.
Bron: annexum.nl

Annexum koopt PLUS-supermarkt in Eindhoven
Dennis Dekker
Neem contact op met Dennis

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Whitehouse Development & Unknown Group kopen drinkwaterleidingterrein De Esch

Whitehouse Development & Unknown Group kopen drinkwaterleidingterrein De Esch

Het complex aan de Watertorenweg 160-200 te Rotterdam bestaat uit een samenspel van meerdere opstallen die allemaal dienstbaar waren aan de drinkwatervoorziening van de...
Heylen Warehouses voltooit transactie met BTS Logistic

Heylen Warehouses voltooit transactie met BTS Logistic

Herentals, 30 oktober 2023 - Heylen Warehouses, een toonaangevende langetermijn-investeerder in “state of the art” logistiek en industrieel vastgoed, is verheugd de...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie