Aankondiging verkoop Oude Bovendijk 222 te Rotterdam

Geschreven door Caroline Sanders op 16 oktober 2020

In opdracht van de Gemeente Rotterdam zijn wij gestart met de verkoop van een te herontwikkelen boerderijwoning op groot perceel aan de Bovendijk 222 te Rotterdam.

De verkoop verloopt via een openbare procedure met inschrijving met als sluitingsdatum woensdag 2 decmeber a.s. 12:00 uur en geschiedt onder uitdrukkelijk voorbehoud van finale- / bestuurlijke goedkeuring van de gemeente.

Belangstellenden kunnen een e-mail sturen naar beleggingen@ooms.com om toegang te krijgen tot een digitale dataroom waar documentatie is opgenomen die voor een kandidaat koper relevant is om zijn of haar beslissing op te baseren.

In verband met de gekozen verkoopprocedure hadden wij met en voor kandidaat kopers graag één of meerdere vaste kijkmomenten georganiseerd.

Vanwege de Covid-19 problematiek enerzijds en de bouwkundige toestand van gedeelten van het gebouw anderzijds is een vast kijkmoment op dit moment niet mogelijk.

Afhankelijk van de mate van belangstelling zal in overleg met kandidaten worden gekeken of gekozen wordt voor individuele kijkmomenten in week 44 of week 45, danwel een virtuele tour met video.

Aankondiging verkoop Oude Bovendijk 222 te Rotterdam
Caroline Sanders
Neem contact op met Caroline

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Heylen Warehouses voltooit transactie met BTS Logistic

Heylen Warehouses voltooit transactie met BTS Logistic

Herentals, 30 oktober 2023 - Heylen Warehouses, een toonaangevende langetermijn-investeerder in “state of the art” logistiek en industrieel vastgoed, is verheugd de...
Primaned huurt kantoorruimte in Fascinatio Boulevard 552 te Capelle aan den IJssel

Primaned huurt kantoorruimte in Fascinatio Boulevard 552 te Capelle aan den IJssel

Begin oktober heeft Primaned een langjarige overeenkomst gesloten voor ca. 565 m² kantoorruimte in gebouw Five Twenty Two aan de Fascinatio Boulevard 522 in Capelle aan den...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie