Aankondiging verkoop Oude Bovendijk 222 te Rotterdam

Aankondiging verkoop Oude Bovendijk 222 te Rotterdam

Geschreven door Caroline Sanders op 16 oktober 2020

In opdracht van de Gemeente Rotterdam zijn wij gestart met de verkoop van een te herontwikkelen boerderijwoning op groot perceel aan de Bovendijk 222 te Rotterdam.

De verkoop verloopt via een openbare procedure met inschrijving met als sluitingsdatum woensdag 2 decmeber a.s. 12:00 uur en geschiedt onder uitdrukkelijk voorbehoud van finale- / bestuurlijke goedkeuring van de gemeente.

Belangstellenden kunnen een e-mail sturen naar beleggingen@ooms.com om toegang te krijgen tot een digitale dataroom waar documentatie is opgenomen die voor een kandidaat koper relevant is om zijn of haar beslissing op te baseren.

In verband met de gekozen verkoopprocedure hadden wij met en voor kandidaat kopers graag één of meerdere vaste kijkmomenten georganiseerd.

Vanwege de Covid-19 problematiek enerzijds en de bouwkundige toestand van gedeelten van het gebouw anderzijds is een vast kijkmoment op dit moment niet mogelijk.

Afhankelijk van de mate van belangstelling zal in overleg met kandidaten worden gekeken of gekozen wordt voor individuele kijkmomenten in week 44 of week 45, danwel een virtuele tour met video.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie