Aankondiging verkoop Insulindestraat 283 te Rotterdam

Geschreven door Caroline Sanders op 28 december 2020

In opdracht van de Gemeente Rotterdam zijn wij gestart met de verkoop van een te renoveren volledig pand aan de Insulindestraat 283 te Rotterdam.

Ingevolge de Kadernota Vastgoed, heeft de gemeente gekozen voor verkoop via een openbaar en transparant proces waarbij gunning primair zal plaatsvinden op basis van de hoogste prijs (immers belastinggeld), máár bij meerdere biedingen is er voorrang voor Coöperatieve Woonvormen.

De verkoop verloopt via een openbare procedure met inschrijving met als sluitingsdatum dinsdag
1 juni a.s 12:00 uur
en geschiedt onder uitdrukkelijk voorbehoud van finale- / bestuurlijke goedkeuring van de gemeente.

De digitale dataroom is geopens. Heeft u belangstelling, schrijf u in door een mail te sturen naar beleggingen@ooms.com.

In verband met de gekozen verkoopprocedure hadden wij met en voor kandidaat kopers graag één of meerdere vaste kijkmomenten georganiseerd.

Vanwege de Covid-19 problematiek is een vast kijkmoment op dit moment niet mogelijk.

Afhankelijk van de mate van belangstelling zal worden gekeken of gekozen wordt voor individuele kijkmomenten en/of een virtuele tour met video.

Aankondiging verkoop Insulindestraat 283 te Rotterdam
Caroline Sanders
Neem contact op met Caroline

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Aangehuurd l ca. 18.000 m² buitenterrein te Raamdonksveer

Aangehuurd l ca. 18.000 m² buitenterrein te Raamdonksveer

Een internationale logistieke organisatie heeft ca. 18.000 m² aan verhard buitenterrein gehuurd in Raamdonksveer. Het terrein in Raamdonksveer zal worden gebruikt voor de opslag van...
Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Het voorstel Delftseblok is door de gemeente Rotterdam uitgekozen als winnaar van de openbare marktselectieprocedure Delftsestraat-West. Vier panden uit de Rotterdamse wederopbouwperiode worden...
Bekijk overzicht