Internationale specialist in hooroplossingen huurt nieuw kantoor in Rotterdam

Dé internationale toonaangevende specialist in innovatieve hooroplossingen heeft onlangs een huurovereenkomst getekend voor de huur van circa 2.600 m² kantoorruimte en 51 parkeerplaatsen in het moderne single-tenant kantoorpand aan de Bahialaan 500 te Rotterdam.

Met de komst van de nieuwe huurder naar de Bahialaan 500 is het gebouw per januari 2020 volledig verhuurd. Het bedrijf was voorheen gevestigd aan de Aert van Nesstraat 45 en verhuist in de loop van 2020 naar de Bahialaan 500.

Ooms Makelaars Bedrijfshuivesting B.V. (Partner in Dynamis) trad, in collegiale samenwerking met Briq Real Estate, op namens de verhuurder NEXT Real Estate B.V.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Aangehuurd l ca. 18.000 m² buitenterrein te Raamdonksveer

Aangehuurd l ca. 18.000 m² buitenterrein te Raamdonksveer

Een internationale logistieke organisatie heeft ca. 18.000 m² aan verhard buitenterrein gehuurd in Raamdonksveer. Het terrein in Raamdonksveer zal worden gebruikt voor de opslag van...
Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Het voorstel Delftseblok is door de gemeente Rotterdam uitgekozen als winnaar van de openbare marktselectieprocedure Delftsestraat-West. Vier panden uit de Rotterdamse wederopbouwperiode worden...
Bekijk overzicht