5 Opvallende bedrijfshallen in regio Rotterdam

5 Opvallende bedrijfshallen in regio Rotterdam
Vele bedrijfsunits die Ooms Bedrijfshuisvesting in verkoop of verhuur heeft, zijn het waard om uitgelicht te worden. Omdat ze op een bijzondere locatie gevestigd zijn, een uniek element hebben of anders zijn in zijn soort.
Dit zijn 5 opvallende bedrijfshallen in regio Rotterdam van dit moment:

1. Anthony Fokkerweg 77 te Rotterdam
Op een mooie locatie in de Waalhaven, ligt deze functionele bedrijfsruimte van ca. 482 m2 met nog eens ruim 120 m2 aan instapklare kantoorruimte verspreid over twee lagen. De ruimte is uitermate geschikt voor en uitsluitend in gebruik te nemen door een havengerelateerd bedrijf. Met het ruime buitenterrein en de meerdere overheaddeuren maakt dit een opvallende bedrijfshal. Wilt u het complex bekijken? Kijk voor meer informatie op https://bit.ly/2Fmplmb en neem contact op met de makelaar via onderstaande gegevens.

2. Kiotoweg 110 te Rotterdam
De vrije hoogte van 4,70 meter die de bedrijfsruimte aan de Kiotoweg heeft, is uniek voor dit type hal, omdat deze locatie een extra verdieping heeft. De zeer representatieve kantoorruimte aansluitend op de 115 m2 beslaande bedrijfsruimte, heeft aan beide kanten te openen ramen en een separate vergaderruimte met glazen wand. Een tweede bijzonderheid aan deze complete bedrijfshal, zijn de vijf eigen parkeerplaatsen voor de deur. Interesse? Kijk voor meer informatie op https://bit.ly/3gUTC9o en neem contact op met de makelaar via onderstaande gegevens.

3. Admiraal de Ruyterstraat 20 te Schiedam
De bedrijfsunit van ca. 157 m2 aan de Admiraal de Ruyterstraat in Schiedam is een gecombineerd pand, waardoor het beschikt over twee overheaddeuren. Opvallend is het zeer ruime kantooroppervlak van 35 m2 op de begane grond en maar liefst 207 m2 op de eerste verdieping inclusief moderne en volledig voorziene open keuken. Met de mooie entree met luxe trap en een royale vrije hoogte, is dit pand de moeite waard om te bekijken. Ga voor meer informatie naar https://bit.ly/3kO6Nvx en neem contact op met de makelaar via onderstaande gegevens.

4. Jan van Galenstraat 82 te Schiedam
Deze bedrijfsruimte van 198 m2 met entresol heeft een uitstekende bereikbaarheid en ligt toch op een rustige locatie. De sfeervolle kantoorruimte met hoogstaande afwerking en net keukenblok maakt dit complex het bekijken de moeite waard. De drie eigen parkeerplaatsen zijn tevens een pluspunt. Bent u geïnteresseerd in deze bedrijfsruimte? Kijk op https://bit.ly/31NMcyr voor meer informatie en neem contact op met de makelaar via onderstaande gegevens.

5. Zeppelinstraat 37 te Berkel en Rodenrijs
Dit in 2019 opgeleverde complex ligt op het nieuwe bedrijventerrein ‘Oudeland’. De kantoorruimte op de eerste verdieping kijkt aan beide kanten vrije uit en heeft een balkon waar vanaf u uitkijkt over groen. De bedrijfsruimte van ca. 66 m2 beschikt over een royale vrije hoogte, heeft een voorbereiding op vloerverwarming en een open trap naar boven. Is dit nieuwbouw pand iets voor u? Kijk voor meer informatie op https://bit.ly/2DUjt2N en neem contact op met de makelaar via onderstaande gegevens.

Wilt u één van onze uitblinkers in het echt bekijken?
We staan voor u klaar! Stuur een mail met uw voorkeur naar bog@ooms.com of bel naar 010 – 424 88 88 en we plannen zo snel mogelijk een bezichtiging met u in.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie