010Notaris en NIBHV tekenen huurovereenkomst aan Hoofdweg 230-236 in Rotterdam.

Recentelijk zijn er twee nieuwe huurovereenkomsten gesloten met 010Notaris en NIBHV voor het kantoorgebouw aan de Hoofdweg 230-236 te Rotterdam. NIBHV opent een kantoor van 600 m² op de eerste verdieping. 010Notaris huurt 600 m² kantoorruimte op de tweede verdieping. Het gebouw van circa 2.000 m² is door deze transacties volledig verhuurd.

Het kantoorgebouw ligt langs het water met veel groen en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Intercitystation Rotterdam Alexander en winkelcentrum Alexandrium met een groot aanbod aan winkels en horeca liggen binnen 10 minuten loopafstand. NSI heeft de algemene ruimte en de kantoorverdiepingen gerenoveerd en er wordt nog nieuwe signing toegepast. Door het hele gebouw te voorzien van Led-verlichting is het energielabel verbeterd van C naar B.

010Notaris huurt de kantoorruimte vanaf 1 juni 2021. Dit moderne en frisse Rotterdamse notariskantoor is actief op het gebied van vastgoed, ondernemingsrecht en personen- en familierecht. Het Nederlands Instituut Bedrijfshulpverlening (NIBHV) is de belangrijkste onafhankelijke certificeringsinstantie voor veiligheidsopleidingen in Nederland. NIBHV ontwikkelt leermodellen, lesplannen en –materialen, en kwalitatieve leerstof voor bedrijfsveiligheidsopleidingen. Zij huren hun kantoorruimte vanaf 1 juli 2021.

Namens NSI werd de transactie met 010Notaris tot stand gebracht door Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (partner in Dynamis). De transactie met NIBHV werd begeleid door De Mik Bedrijfshuisvesting.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Het voorstel Delftseblok is door de gemeente Rotterdam uitgekozen als winnaar van de openbare marktselectieprocedure Delftsestraat-West. Vier panden uit de Rotterdamse wederopbouwperiode worden...
Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

De Burstone Group (voormalig UREP) heeft onlangs 21.000 m² verhuurd aan de Bosporusstraat op de Maasvlakte in Rotterdam. De overeenkomst betreft een langjarige overeenkomst met...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie