Onafhankelijk hypotheekadvies bij Ooms in Berkel en Rodenrijs -  36674

Onafhankelijk hypotheekadvies bij Ooms in Berkel en Rodenrijs

Een woning kopen, verbouwen of verduurzamen: een hypotheek moet passen bij jouw persoonlijke situatie. Wij geven onafhankelijk advies op maat voor financiële weerbaarheid in elke fase van je leven, zodat jij je doelen kunt blijven realiseren. Dit is het uitgangspunt van onze adviseurs. Bij Ooms hebben we Erkend Hypotheekadviseurs, Erkend Hypothecair Planners en Gecertificeerd Financieel Planners.

Koop je toevallig geen woning via Ooms Makelaars? Maakt niet uit! Wij helpen je graag bij het vinden van een passende hypotheek. Ook voor het oversluiten van een hypotheek kun je uiteraard bij ons terecht.

Plan een kosteloos oriëntatiegesprek!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

De eerste afspraak is voor onze rekening
We vinden de beste voorwaarden voor jouw situatie
Je bent altijd zeker van een verantwoord advies

Jouw hypotheek afsluiten in drie stappen

Hypotheek Berkel en Rodenrijs
Volgende: Hypotheekadvies
Hypotheek Berkel en Rodenrijs
Hypotheek Berkel en Rodenrijs
Volgende: Hypotheek afsluiten
Hypotheek Berkel en Rodenrijs
Hypotheek Berkel en Rodenrijs
Volgende: Kennismaken
Hypotheek Berkel en Rodenrijs

Kennismaken

Op zoek naar een woning? Vertel ons jouw verhaal. Eenvoudig via videobellen horen we graag hoe we jou verder kunnen helpen. In dit online oriëntatiegesprek kijken we vrijblijvend naar welk bedrag je kunt lenen en welke hypotheekvorm bij je past. Zo weet je direct in welke prijsklasse je kunt gaan zoeken. Je kunt natuurlijk ook bij ons terecht als je een hypotheek wilt oversluiten.

Volgende: Kennismaken

Hypotheekadvies

Je bod is aanvaard. Gefeliciteerd! Zodra de hypotheekvorm naar wens is, gaan we aan de slag met het definitieve hypotheekadvies. We weten welke geldverstrekker het best aansluit bij jouw wensen, wat de beste voorwaarden en rentetarieven zijn en helpen je een rentevaste periode te kiezen. Aan het einde van het gesprek vragen we het renteaanbod (hypotheekofferte) aan bij de geldverstrekker. Wij kunnen je in contact brengen met een taxateur voor het taxeren van je nieuwe woning.

Volgende: Kennismaken

Hypotheek afsluiten

Je bent akkoord met het renteaanbod en we hebben het taxatierapport ontvangen. We spreken af en komen bij elkaar om alles door te nemen en te ondertekenen. Als alle benodigde documenten compleet zijn, stuurt jouw hypotheekadviseur het getekende renteaanbod naar de geldverstrekker. Zodra de geldverstrekker je dossier positief beoordeeld heeft is je hypotheek geregeld. Veel plezier met je nieuwe woning!

Volgende: Kennismaken
verantwoord hypotheekadvies

Zeker van een verantwoord hypotheekadvies

Bij Ooms hebben we Erkend Hypotheekadviseurs, Erkend Hypothecair Planners en Gecertificeerd Financieel Planners. Wij beschikken over een ruime keuze uit 35+ hypotheekverstrekkers, zo kunnen we onafhankelijk adviseren op basis van jouw persoonlijke situatie. Daarnaast voldoen we aan alle eisen en bezitten alle keurmerken die er landelijk zijn voor bureaus voor financieel advies. Bij ons ben je verzekerd van een verantwoord hypotheekadvies.

Onze hypotheekadviseurs in Berkel en Rodenrijs

Paul van den Herik Paul van den Herik
Paul van den Herik Paul van den Herik

Manager Hypotheken – Hypothecair Planner – Partner

Jacco Groenewoud Jacco Groenewoud
Jacco Groenewoud Jacco Groenewoud

Financieel Adviseur

Waar wij trots op zijn..

Ooms Makelaars neemt makelaarskantoor van Veldhoen en Romeijn te Oud-Beijerland over

Ooms Makelaars neemt makelaarskantoor van Veldhoen en Romeijn te Oud-Beijerland over

Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

9,5 Op basis van 1296 reviews
Logo
Logo
Logo
Logo

Wat is jouw huis waard?

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie