Onafhankelijk hypotheekadvies bij Ooms in Berkel en Rodenrijs -  36674

Onafhankelijk hypotheekadvies bij Ooms in Berkel en Rodenrijs

Een woning kopen, verbouwen of verduurzamen: een hypotheek moet passen bij jouw persoonlijke situatie. Wij geven onafhankelijk advies op maat voor financiële weerbaarheid in elke fase van je leven, zodat jij je doelen kunt blijven realiseren. Dit is het uitgangspunt van onze adviseurs. Bij Ooms hebben we Erkend Hypotheekadviseurs, Erkend Hypothecair Planners en Gecertificeerd Financieel Planners.

Koop je toevallig geen woning via Ooms Makelaars? Maakt niet uit! Wij helpen je graag bij het vinden van een passende hypotheek. Ook voor het oversluiten van een hypotheek kun je uiteraard bij ons terecht.

Plan een kosteloos oriëntatiegesprek!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

De eerste afspraak is voor onze rekening

We vinden de beste voorwaarden voor jouw situatie

Je bent altijd zeker van een verantwoord advies

Jouw hypotheek afsluiten in drie stappen

Hypotheek Berkel en Rodenrijs

Kennismaken

Op zoek naar een woning? Vertel ons jouw verhaal. Eenvoudig via videobellen horen we graag hoe we jou verder kunnen helpen. In dit online oriëntatiegesprek kijken we vrijblijvend naar welk bedrag je kunt lenen en welke hypotheekvorm bij je past. Zo weet je direct in welke prijsklasse je kunt gaan zoeken. Je kunt natuurlijk ook bij ons terecht als je een hypotheek wilt oversluiten.

Hypotheek Berkel en Rodenrijs

Hypotheekadvies

Je bod is aanvaard. Gefeliciteerd! Zodra de hypotheekvorm naar wens is, gaan we aan de slag met het definitieve hypotheekadvies. We weten welke geldverstrekker het best aansluit bij jouw wensen, wat de beste voorwaarden en rentetarieven zijn en helpen je een rentevaste periode te kiezen. Aan het einde van het gesprek vragen we het renteaanbod (hypotheekofferte) aan bij de geldverstrekker. Wij kunnen je in contact brengen met een taxateur voor het taxeren van je nieuwe woning.

Hypotheek Berkel en Rodenrijs

Hypotheek afsluiten

Je bent akkoord met het renteaanbod en we hebben het taxatierapport ontvangen. We spreken af en komen bij elkaar om alles door te nemen en te ondertekenen. Als alle benodigde documenten compleet zijn, stuurt jouw hypotheekadviseur het getekende renteaanbod naar de geldverstrekker. Zodra de geldverstrekker je dossier positief beoordeeld heeft is je hypotheek geregeld. Veel plezier met je nieuwe woning!

verantwoord hypotheekadvies

Zeker van een verantwoord hypotheekadvies

Bij Ooms hebben we Erkend Hypotheekadviseurs, Erkend Hypothecair Planners en Gecertificeerd Financieel Planners. Wij beschikken over een ruime keuze uit 35+ hypotheekverstrekkers, zo kunnen we onafhankelijk adviseren op basis van jouw persoonlijke situatie. Daarnaast voldoen we aan alle eisen en bezitten alle keurmerken die er landelijk zijn voor bureaus voor financieel advies. Bij ons ben je verzekerd van een verantwoord hypotheekadvies.

Wat is jouw huis waard?

Waardebepaling Aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie