9302

Bedrijfsmakelaar Gorinchem

In Gorinchem, Drechtsteden en Noordwest-Brabant is Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting de meest ervaren bedrijfsmakelaar en vastgoedadviseur van de regio. Met de beste specialisten in de aan- en verkoop, huur en verhuurbemiddeling van alle vormen bedrijfspanden.

  • Aan- en verkoop
  • Huur en verhuur
  • Taxatie en waardering
  • Vastgoed beleggingen

Bedrijfsmakelaar en vastgoedadviseur in Gorinchem

Gorinchem is een middelgrote stad met 36.000 inwoners, een schitterende historische vesting, maar ongekende hoeveelheid bedrijvigheid. De strategische ligging, (dichtbij de A-27 en A-15) maakt het een interessante vestigingsplaats.

Bedrijfsruimte

Er is c.a.110 hectare aan bestaande bedrijventerreinen, variërend van watergebonden locaties, snelweglocatie en gemengde terreinen. Er wordt op dit moment grond uitgegeven op bedrijventerrein Oost II en in voorbereiding zijn Grote Haar (37 hectare noordzijde in de oksel van A-15 en A-27) en Schelluinen-West (22hectare boven de A-15 nast de N216).

Winkelpanden

Het kernwinkelgebied is in de oude vesting, van oudsher de belangrijkste winkellocatie van de stad. Een groot deel is autovrij en er is divers aanbod van locale ondernemers en landelijke ketens. Naast het winkelhart heeft Gorinchem ook meerdere kleinere winkelconcentraties.

Kantoorruimte

De grootste kantoorcluster bevindt zich op een multimodale locatie bij het NS-station, waar middelgrote kantoorgebouwen zijn afgewisseld met kleine kantoorvilla's. Buiten het stadscentrum zijn er kantoren op bedrijventerrein Avelingen-West en bedrijventerrein Oost II.

7936

Aanbod bedrijfspanden

Bekijk ons volledige aanbod bedrijfspanden in Gorinchem, Groot Rotterdam, Drechtsteden en Noord-West Brabant.

Kunt u geen geschikt bedrijfspand vinden? Neem dan contact op met een van onze bedrijfsmakelaars. Op basis van uw wensen en behoeften kunnen zij vrijblijvend een passend pand zoeken. Of voegen wij u zoekvraag toe aan onze database.

  • Kopen
  • Huren
+
-

Ooms in Gorinchem

In 2018 is Ooms Makelaars betrokken bij verkoop van voormalig woonzorgcentrum Sint Clara aan de Wijnkoperstraat 6 te Gorinchem. Het betreft een bestaand gebouw uit de jaren '60 met een totale grootte van circa 4.190 m². Bruto Vloer Oppervlak in drie lagen. Het complex leent zich zowel voor transformatie naar een nieuwe woon functie als voor sloop- / nieuwbouw. Ooms treedt in dit dossier op voor verkoper Stichting Rivas.

In 2017 is Ooms Makelaars samen met Dynamis partner Strijbosch Thunissen Bedrijfsmakelaars Nijmegen betrokken bij een deeltransactie van circa 4.551 m² kantoorruimte aan Deli Home die er in 2018 zijn hoofdkantoor vestigt.

Contactinformatie

Ooms Drechtsteden Bedrijfshuisvesting is actief in Gorinchem en omgeving. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

U kunt ook langskomen bij ons op de vestiging. De openingstijden:

Maandag

09:00 - 17:30

Dinsdag

09:00 - 17:30

Woensdag

09:00 - 17:30

Donderdag

09:00 - 17:30

Vrijdag

09:00 - 17:30

Zaterdag

09:30 - 16:30
(telefonisch of op afspraak)

Zondag Gesloten

7921

Contactgegevens

Bezoekadres
Johan de Wittstraat 40
3311 KJ Dordrecht

Contact opnemen
Bel ons: 078-6144333
Mail ons: drechtsteden@ooms.com

7922

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.