In Gorinchem, Drechtsteden en Noordwest-Brabant is Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting de meest ervaren bedrijfsmakelaar en vastgoedadviseur van de regio. Met de beste specialisten in de aan- en verkoop, huur en verhuurbemiddeling van alle vormen bedrijfspanden.

Gorinchem is een middelgrote stad met 36.000 inwoners, een schitterende historische vesting, maar ongekende hoeveelheid bedrijvigheid. De strategische ligging, (dichtbij de A-27 en A-15) maakt het een interessante vestigingsplaats.

Er is c.a.110 hectare aan bestaande bedrijventerreinen, variërend van watergebonden locaties, snelweglocatie en gemengde terreinen. Er wordt op dit moment grond uitgegeven op bedrijventerrein Oost II en in voorbereiding zijn Grote Haar (37 hectare noordzijde in de oksel van A-15 en A-27) en Schelluinen-West (22hectare boven de A-15 nast de N216).

Het kernwinkelgebied is in de oude vesting, van oudsher de belangrijkste winkellocatie van de stad. Een groot deel is autovrij en er is divers aanbod van locale ondernemers en landelijke ketens. Naast het winkelhart heeft Gorinchem ook meerdere kleinere winkelconcentraties.

De grootste kantoorcluster bevindt zich op een multimodale locatie bij het NS-station, waar middelgrote kantoorgebouwen zijn afgewisseld met kleine kantoorvilla's. Buiten het stadscentrum zijn er kantoren op bedrijventerrein Avelingen-West en bedrijventerrein Oost II.

Teruggebeld worden? Laat uw gegevens achter.

Onze bedrijfsmakelaars actief in Gorinchem

Dennis Dekker Dennis Dekker
Dennis Dekker Dennis Dekker

Directeur - Vennoot - Makelaar Taxateur

Liesbeth Baris Liesbeth Baris
Liesbeth Baris Liesbeth Baris

Vastgoedadviseur

Waar wij trots op zijn..

Bedrijfscase: Picnic Pieter Zeemanweg Dordrecht

Bedrijfscase: Picnic Pieter Zeemanweg Dordrecht

Logo
Logo
Logo
Logo

151 bedrijfspanden

Verkocht / verhuurd in de afgelopen 12 maanden

191 bedrijfspanden

Beschikbaar

Neem vrijblijvend contact op

Ooms Drechtsteden Bedrijfshuisvesting is actief in Gorinchem. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Heeft u een vastgoedvraag? Neem contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord.

Telefoonnummer: 078 - 614 43 33
E-mail: drechtsteden@ooms.com

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie