In Waddinxveen, Drechtsteden en Groot Rotterdam is Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting de meest ervaren bedrijfsmakelaar en vastgoedadviseur van de regio. Met de beste specialisten in de aan- en verkoop, huur en verhuurbemiddeling van alle vormen bedrijfspanden.

Winkels

Waddinxveen heeft een groot aanbod winkels. Die liggen verspreid door de gemeente, zodat er altijd een winkel dichtbij is. Met de komst van het nieuwe winkelcentrum Gouweplein is Waddinxveen bovendien heel wat winkels rijker.

Kantoor- en bedrijfsruimte

Door deze centrale ligging in het groene hart van de Randstad aan de A12 heb je in en rond Waddinxveen veel kantoren en bedrijfsverzamelgebouwen. Kantoorruimte vindt je onder andere aan de Limaweg. Ook Bedrijventerrein Gouwepark is volop in ontwikkeling. Andere bedrijvenparken in de gemeente Waddinxveen zijn Bedrijventerrein Coenecoop I en II, Distripark Doelwijk, Industrieterrein Zuidkade I en II en Noordkade.

Teruggebeld worden? Laat uw gegevens achter.

Onze bedrijfsmakelaars actief in Waddinxveen

Waar wij trots op zijn..

Rabobank tekent huurcontract in First, Rotterdam

Rabobank tekent huurcontract in First, Rotterdam

166 bedrijfspanden

Verkocht / verhuurd in de afgelopen 12 maanden

198 bedrijfspanden

Beschikbaar
Logo
Logo
Logo
Logo

Neem vrijblijvend contact op

Ooms Bedrijfshuisvesting Rotterdam is actief in Gouda, Waddinxveen en omgeving. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Heeft u een vastgoedvraag? Neem contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord.

E-mail: bog@ooms.com
Telefoonnummer Rotterdam: 010 - 424 88 88