In Gouda, Drechtsteden en regio Rotterdam is Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting de meest ervaren bedrijfsmakelaar en vastgoedadviseur van de regio. Met de beste specialisten in de aan- en verkoop, huur en verhuurbemiddeling van alle vormen bedrijfspanden.

Winkels

Gouda is een kleine gezellige winkelstad. De meeste winkelstraten bevinden zich in het historische centrum van de stad. Veel van de winkels in Gouda zijn dan ook voorzien van prachtige gevels. Van de bekende winkelketens, authentieke boetiekjes, unieke cadeauwinkeltjes tot de ateliers met stijlvolle designsieraden, je vindt het allemaal in Gouda.

Kantoor- en bedrijfsruimte

Gouda is van oudsher een handelsstad. Gouda ligt midden in de Randstad en kent goede, snelle verbindingen via de weg, het spoor en het water. Belangrijke wegen zijn onder andere de A12, de A20 en de N207. Gouda kent een grote variëteit aan vestigingslocaties voor bedrijven. Een aantal grote kantoorgebieden zijn de Goudse Poort, Gouwe Park, Spoorzone en Gouwespoor. Naast deze terreinen zijn er ook diverse mogelijkheden om een kantoor in en aan de rand van het centrum te vestigen.

Teruggebeld worden? Laat uw gegevens achter.

Onze bedrijfsmakelaars actief in Gouda

Waar wij trots op zijn..

Rabobank tekent huurcontract in First, Rotterdam

Rabobank tekent huurcontract in First, Rotterdam

151 bedrijfspanden

Verkocht / verhuurd in de afgelopen 12 maanden

191 bedrijfspanden

Beschikbaar
Logo
Logo
Logo
Logo

Neem vrijblijvend contact op

Ooms Bedrijfshuisvesting Rotterdam is actief in Gouda, Waddinxveen en omgeving. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Heeft u een vastgoedvraag? Neem contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord.

E-mail: bog@ooms.com
Telefoonnummer Rotterdam: 010 - 424 88 88

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie