Bedrijfsmakelaar Gouda -  36934

Bedrijfsmakelaar Gouda

In Gouda, Drechtsteden en regio Rotterdam is Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting de meest ervaren bedrijfsmakelaar en vastgoedadviseur van de regio. Met de beste specialisten in de aan- en verkoop, huur en verhuurbemiddeling van alle vormen bedrijfspanden.

Winkels

Gouda is een kleine gezellige winkelstad. De meeste winkelstraten bevinden zich in het historische centrum van de stad. Veel van de winkels in Gouda zijn dan ook voorzien van prachtige gevels. Van de bekende winkelketens, authentieke boetiekjes, unieke cadeauwinkeltjes tot de ateliers met stijlvolle designsieraden, je vindt het allemaal in Gouda.

Kantoor- en bedrijfsruimte

Gouda is van oudsher een handelsstad. Gouda ligt midden in de Randstad en kent goede, snelle verbindingen via de weg, het spoor en het water. Belangrijke wegen zijn onder andere de A12, de A20 en de N207. Gouda kent een grote variëteit aan vestigingslocaties voor bedrijven. Een aantal grote kantoorgebieden zijn de Goudse Poort, Gouwe Park, Spoorzone en Gouwespoor. Naast deze terreinen zijn er ook diverse mogelijkheden om een kantoor in en aan de rand van het centrum te vestigen.

Teruggebeld worden? Laat uw gegevens achter.

Neem vrijblijvend contact op

Ooms Bedrijfshuisvesting Rotterdam is actief in Gouda, Waddinxveen en omgeving. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Heeft u een vastgoedvraag? Neem contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord.

E-mail: bog@ooms.com
Telefoonnummer Rotterdam: 010 - 424 88 88

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie