36193

Doe ook mee aan de Open Huizen Dag!

Op zaterdag 5 oktober a.s. van 11.00 tot 15.00 uur vindt de landelijke NVM Open Huizen Dag plaats.

Tijdens een Open Huis biedt je potentiële kopers de mogelijkheid jouw woning te bezichtigen zonder dat zij daarvoor een afspraak hoeven te maken. Op deze dag doe je zelf de bezichtigingen, maar wij zijn er natuurlijk voor je om je tips en adviezen te geven.

Wij vernemen graag uiterlijk maandag 23 september a.s. of je wenst deel te nemen. Zodat wij aan de slag kunnen met jouw promotie!

Deelnemen? Neem contact op met jouw makelaar om je aan te melden!

Sneller verkopen

Van woningen die hebben deelgenomen aan de NVM Open Huizen Dag van najaar 2018, was 12 weken later 48% verkocht. Van woningen die niet hebben deelgenomen was 34% verkocht.

Alles op één dag

Door de bezichtigingen op één dag te laten plaatsvinden, voorkom je dat je meerdere keren jouw woning op orde moet brengen.

Extra aandacht voor jouw woning

Door middel van Raamposters, Open Huis vermelding op Ooms.com en Funda, Social Media acties en de landelijke reclame campagne van de NVM.

Ligging op de markt

Je kunt na afloop zien hoe jouw woning in de markt ligt. Aan de hand van de bezichtigingen en reacties kun je jouw woningpresentatie aanpassen of een andere verkooptactiek met jouw Ooms Makelaar bespreken.

Belangrijke informatie voor verkopers

Heb je een huis in verkoop staan en wil je graag meedoen aan de Open Huizen Dag? Goed om te horen! Hierbij nog wat extra informatie om je helemaal klaar te stomen voor zaterdag 5 oktober.

6 tips voor het optimaliseren van jouw huis

Open Huizen Dag: Hoe laat ik mijn huis eruit springen?

Lees het artikel

Tips voor verkopers

Belangrijk is dat je jouw huis op orde brengt, zoals je bij elke bezichtiging doet. Kijk hieronder naar de tips om jouw huis optimaal te presenteren.

Lees het artikel
36193

Belangrijke informatie voor bezoekers

Tijdens NVM Open Huizen Dag kunt je vrijblijvend alle deelnemende huizen zonder afspraak bezoeken. Bij het bezoek aan het huis is de eigenaar van het huis aanwezig, zodat je zelf naar de ervaringen van de bewoner kunt vragen. Van plan om één of meerdere woningen te bezoeken? Lees je dan goed in.

6 tips voor het bezichtigen van huizen

Onderstaande tips kun je gebruiken als voorbereiding voor de NVM Open Huizen Dag.

Lees de tips

Veelgestelde vragen

Wij ontvangen regelmatig vragen over de NVM Open Huizen Dag. Hieronder staan de meest voorkomende vragen en antwoorden.

Veelgestelde vragen

Open Huizen Dag Checklist

Download via onderstaande knop de Open Huizen Dag Checklist (PDF) om de details van bekeken woningen te onthouden.

Checklist downloaden

Leuk huis gezien?

Bij het kopen van een huis komt heel wat kijken. Een Ooms aankoopmakelaar is dé specialist die hierbij adviseert, beleiding geeft en een scherpe onderhandeling voert.

Aankoopmakelaar inschakelen

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.