open huizen dag

Aanmelden voor de NVM U.A. Open Huizen Dag

Op zaterdag 5 oktober 2019 vindt de landelijke NVM U.A. Open Huizen Dag plaats. Tussen 11.00 en 15.00 kunnen potentiële kopers ieder Open Huis zonder afspraak bezichtigen. Op deze dag doe je zelf de bezichtigingen, maar Ooms Makelaars ondersteunt je met tips, adviezen en de promotie. Neem contact op met jouw makelaar en meld je uiterlijk 23 september a.s. aan voor de NVM U.A. Open Huizen Dag.

Belangrijke informatie verkopers

Heb jij een huis in verkoop staan en doe je mee aan de NVM U.A. Open Huizen Dag? Goed om te horen! Bereid je goed voor op de bezichtigingen op zaterdag 5 oktober. Veel succes!

Sneller verkopen

Uit cijfers van de NVM U.A. Open Huizen Dag najaar 2018 blijkt dat je je woning sneller verkoopt door deel te nemen aan de NVM Open Huizen Dag. Van woningen die deelnamen was na 12 weken 48% verkocht. Van woningen die niet deelnamen was na 12 weken 34% verkocht. Een aanzienlijk verschil!

Alles op één dag

Voor iedere bezichtiging ruim je de woning op, maak je schoon en zet je misschien wel een mooi boeket bloemen neer. Op de NVM Open Huizen Dag vinden alle bezichtigen op één dag plaats, tussen 11.00 en 15.00. Je hoeft je woning dus maar een keer op orde te brengen. Dat scheelt tijd!

Extra aandacht

Meedoen aan de NVM U.A. Open Huizen Dag levert extra aandacht op voor jouw woning. Zo zijn er speciale raamposters en is er de landelijke reclamecampagne van de NVM. Ook krijgt jouw woning meer bekijks via een Open Huis-vermelding op Ooms.com en Funda.nl en via diverse social media-acties.

Belangrijke informatie bezoekers en kopers

Op de NVM U.A. Open Huizen Dag bezoek je vrijblijvend en zonder afspraak deelnemende Open Huizen. De eigenaar van het Open Huis is aanwezig tijdens een bezoek. Vraag dus naar de ervaringen van de bewoner! Bezoek je één of meerdere woningen? Veel kijkplezier!

open huizen dag 3

Spot jouw droomhuis op NVM U.A. Open Huizen Dag

Leuk huis gezien tijdens de NVM U.A. Open Huizen Dag? Geweldig! Vergeet niet dat er heel wat komt kijken bij het kopen van een huis. Kies voor dé specialist: Ooms Makelaars. Wij adviseren, begeleiden en voeren scherpe onderhandelingen. Zo ben jij verzekerd van een goede aankoop.

De hoogste opbrengst met Ooms Makelaars

Staat jouw huis nog niet te koop? Maak dan nu kennis met de best verkopende makelaar in de regio Rotterdam. Met Ooms Makelaars haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Ja, ik wil een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie