Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Zuiderhof Fase 1, Tuindorpwoning, Rotterdam

€ 257.000 - € 278.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Het Zuiderhof

De wijk is ruim van opzet met huizen die er mogen zijn. In een omgeving waar jonge gezinnen graag willen blijven omdat de omgeving vertrouwd en groen is. We zijn er trots op dat we, als vastgoedontwikkelaar, juist dit project voor u mogen realiseren! Ruimte is een bijzonder begrip. Als je vandaag over het terrein van het oude Zuiderziekenhuis loopt dan voel je wat we bedoelen....

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Zuiderhof Fase 1, Tuindorpwoning, Rotterdam.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Bloemhof
  7.050 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Bloemhof
  6.660 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  0,5 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 95.000,-
 • Icon guy
  Inwoners Rotterdam
  312.781 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Rotterdam
  321.879 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.3 km
 • Voortgezet onderwijs
  0.6 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.3 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.4 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.4 km

Uitgebreide omschrijving

Het Zuiderhof

De wijk is ruim van opzet met huizen die er mogen zijn. In een omgeving waar jonge gezinnen graag willen blijven omdat de omgeving vertrouwd en groen is. We zijn er trots op dat we, als vastgoedontwikkelaar, juist dit project voor u mogen realiseren! Ruimte is een bijzonder begrip. Als je vandaag over het terrein van het oude Zuiderziekenhuis loopt dan voel je wat we bedoelen. Hier ontstaat iets bijzonders. Rondom het oude gasthuis waar mensen door de jaren heen met liefde en aandacht verzorgd zijn wordt een nieuwe woonwijk ontwikkeld, waar de mens centraal staat. Vreewijk, eigenlijk een dorp in een grote stad, waar het gevoel: “We zijn er voor elkaar en we zorgen voor elkaar” aansluit bij het oude Ziekenhuis, als hart in de ontwikkeling van een nieuwe wijk; Het Zuiderhof.

DELFTSE STOEPWONING
Woningen midden in de wijk rondom het oude Zuiderziekenhuis. De Delftse Stoepwoning bestaat uit drie woonlagen (begane grond, eerste verdieping en een zolder) met een kap. De Delftse Stoepwoningen zijn gelegen aan een reguliere straat met wijkverkeer en parkeermogelijkheid. De woningen hebben een Delftse Stoep als voortuin, een zone voor je huis waar plaats is voor eigen invulling en die voor iedereen toegankelijk is.

PARKWONINGEN
Rustig gelegen woningen aan de groene Valkeniersweide met tuin op het zuiden. De parkwoningen bestaan uit drie woonlagen (begane grond, eerste verdieping en een zolder) met een kap, en maximale hoogte van 10 meter. De woningen liggen aan een 3,5 meter berijdbare stoep die nagenoeg alleen wordt gebruikt door wandelaars en een enkele auto. Tussen de berijdbare stoep zit nog een Delftse stoep van 1,3 meter die tot de woning behoort. Om het fraaie uitzicht op het park optimaal te benutten zitten in het ontwerp van de woning veel hoge ramen verwerkt.

TUINDORPWONINGEN
Alle Tuindorpwoningen liggen aan een erf waar geen auto's geparkeerd staan en welke is vormgegeven als breed trottoir. De minimaal 3 meter diepe voortuinen, met onder andere ‘Evergreen’ hagen, geven het het groene karakter van de wijk vorm. De Tuindorpwoningen bestaan uit drie woonlagen (begane grond, eerste verdieping en een zolder) met een kap. Vanuit de eetkeuken is er middels brede openslaande deuren toegang tot de voortuin. Op de verdieping ligt de hoofdslaapkamer met extra hoog raam aan de voorgevel voor een optimale verbinding met het buitenleven.

Disclaimer:
De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het project 'het Zuiderhof' en de verschillende woningtypen. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 257.000 - € 278.000
Bouw
Aantal eenheden 5
Aantal vrije eenheden 5
Locatie
Plaats Rotterdam
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 275 m³ - 297 m³
Perceeloppervlakte 118 m² - 135 m²
Woonoppervlakte 105 m² - 114 m²

Op zoek naar nieuwbouw?

Bekijk onze projecten

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.