Object

Zuiderhof Fase 1, Parkwoning, Rotterdam

Omschrijving

Het Zuiderhof

De wijk is ruim van opzet met huizen die er mogen zijn. In een omgeving waar jonge gezinnen graag willen blijven omdat de omgeving vertrouwd en groen is. We zijn er trots op dat we, als vastgoedontwikkelaar, juist dit project voor u mogen realiseren! Ruimte is een bijzonder begrip. Als je vandaag over het terrein van het oude Zuiderziekenhuis loopt dan voel je wat we bedoelen....

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

Het Zuiderhof

De wijk is ruim van opzet met huizen die er mogen zijn. In een omgeving waar jonge gezinnen graag willen blijven omdat de omgeving vertrouwd en groen is. We zijn er trots op dat we, als vastgoedontwikkelaar, juist dit project voor u mogen realiseren! Ruimte is een bijzonder begrip. Als je vandaag over het terrein van het oude Zuiderziekenhuis loopt dan voel je wat we bedoelen. Hier ontstaat iets bijzonders. Rondom het oude gasthuis waar mensen door de jaren heen met liefde en aandacht verzorgd zijn wordt een nieuwe woonwijk ontwikkeld, waar de mens centraal staat. Vreewijk, eigenlijk een dorp in een grote stad, waar het gevoel: “We zijn er voor elkaar en we zorgen voor elkaar” aansluit bij het oude Ziekenhuis, als hart in de ontwikkeling van een nieuwe wijk; Het Zuiderhof.

DELFTSE STOEPWONING
Woningen midden in de wijk rondom het oude Zuiderziekenhuis. De Delftse Stoepwoning bestaat uit drie woonlagen (begane grond, eerste verdieping en een zolder) met een kap. De Delftse Stoepwoningen zijn gelegen aan een reguliere straat met wijkverkeer en parkeermogelijkheid. De woningen hebben een Delftse Stoep als voortuin, een zone voor je huis waar plaats is voor eigen invulling en die voor iedereen toegankelijk is.

PARKWONINGEN
Rustig gelegen woningen aan de groene Valkeniersweide met tuin op het zuiden. De parkwoningen bestaan uit drie woonlagen (begane grond, eerste verdieping en een zolder) met een kap, en maximale hoogte van 10 meter. De woningen liggen aan een 3,5 meter berijdbare stoep die nagenoeg alleen wordt gebruikt door wandelaars en een enkele auto. Tussen de berijdbare stoep zit nog een Delftse stoep van 1,3 meter die tot de woning behoort. Om het fraaie uitzicht op het park optimaal te benutten zitten in het ontwerp van de woning veel hoge ramen verwerkt.

TUINDORPWONINGEN
Alle Tuindorpwoningen liggen aan een erf waar geen auto's geparkeerd staan en welke is vormgegeven als breed trottoir. De minimaal 3 meter diepe voortuinen, met onder andere ‘Evergreen’ hagen, geven het het groene karakter van de wijk vorm. De Tuindorpwoningen bestaan uit drie woonlagen (begane grond, eerste verdieping en een zolder) met een kap. Vanuit de eetkeuken is er middels brede openslaande deuren toegang tot de voortuin. Op de verdieping ligt de hoofdslaapkamer met extra hoog raam aan de voorgevel voor een optimale verbinding met het buitenleven.

Disclaimer:
De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het project 'het Zuiderhof' en de verschillende woningtypen. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Bouw
Aantal eenheden 6
Aantal vrije eenheden 6
Locatie
Plaats Rotterdam
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 297 m³ - 312 m³
Perceeloppervlakte 117 m² - 135 m²
Woonoppervlakte 114 m² - 119 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.