Object

Portlandsehoek (kavels), Rhoon

Omschrijving

Vrij en voluit leven in Portlandsehoek.
In de nieuwste ontwikkeling in Portlandsehoek in Rhoon woon je heerlijk vrij. Kies je voor een vrijstaande nieuwbouwvilla op je eigen kavel? Je woont op een schitterende plek in een jonge wijk met veel groen en het water van de Koedood als buren. En dát met scholen, winkels, recreatie en sportmogelijkheden op een paar minuten lopen of...

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

Vrij en voluit leven in Portlandsehoek.
In de nieuwste ontwikkeling in Portlandsehoek in Rhoon woon je heerlijk vrij. Kies je voor een vrijstaande nieuwbouwvilla op je eigen kavel? Je woont op een schitterende plek in een jonge wijk met veel groen en het water van de Koedood als buren. En dát met scholen, winkels, recreatie en sportmogelijkheden op een paar minuten lopen of fietsen.

Portlandsehoek goed bereikbaar.
Portlandsehoek is de laatste ontwikkeling in het westen van de jonge wijk Portland. Een schitterende locatie waar je vooral veel groen en het water van de Koedood als buren hebt. Direct daarachter loopt de rijksweg A15. Via afslag 18 of 19 en de Rhoonse Baan ben je snel weg én weer thuis.

Openbaar vervoer brengt je snel naar Rotterdam.
Ook zonder auto ben je in Portlandsehoek mobiel: vanaf de Portlandse Baan vertrekken diverse buslijnen die je naar het winkelcentrum of de metro bij Rotterdam-Zuidplein brengen. Met een ligging tussen de dorpskernen van Rhoon en Barendrecht en Rotterdam-zuid aan de andere kant van de A15 ben je in Portlandsehoek van alle gemakken voorzien.
Alles bij de hand in en om Portland
Voor de kinderopvang, basisscholen, huisartsen, de sportschool en de supermarkt hoef je de wijk niet uit: in Hof van Portland vind je zo ongeveer alles wat je dagelijks nodig hebt. In een minuut of 5 loop je daarheen. Een groter winkelaanbod vind je in de dorpskernen van Rhoon, Poortugaal of winkelcentrum Carnisse Veste. En niet alleen voor het winkelen, ook voor een hapje of drankje tijdens of na het shoppen zijn dit echte aanraders.

Recreatie in de natuur om de hoek.
Vrije tijd heb je nooit genoeg in Portland: er is in de buurt zoveel te doen! Natuurliefhebbers laten zich door de flora en fauna verrassen in de groene Koedoodzone, natuur- en recreatiegebied ‘Buijtenland van Rhoon’, de Rhoonse Grienden, Klein Profijt en Bos Valckenstein. De Johannapolder, direct aan de Oude Maas, is helemaal opgeknapt en staat garant voor flink wat wandel-, fiets-, sport- en flaneerkilometers. Daarnaast is er een jachthaven, een pitch & putt golfbaan en een klimbos waar kinderen heerlijk kunnen klimmen, klauteren en tokkelen. In en om Rhoon is de horeca goed vertegenwoordigd, van sterrenrestaurant tot cafetaria en alles er tussenin. Voor elke gelegenheid kun je in de buurt iets vinden.

Kenmerken

Overdracht
Bouw
Locatie
Plaats Rhoon
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 535 m² - 965 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.