Object

House of Cool, Penthouse, bouwnummer: 6, Rotterdam 3012 XK Rotterdam

3012 XK Rotterdam

Omschrijving

5 LUXE APPARTEMENTEN IN HET CENTRUM VAN ROTTERDAM

In het hart van Rotterdam zal in 2017 het project 'House of Cool' worden gerealiseerd. Dit veel belovende project betreft 5 luxueuze woningen op loopafstand van het centrum van Rotterdam. Gelegen tussen de bruisende Witte de Withstraat en de Westzeedijk belooft House of Cool een iconisch beeld van de binnenstad te worden. In de directe...

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

5 LUXE APPARTEMENTEN IN HET CENTRUM VAN ROTTERDAM

In het hart van Rotterdam zal in 2017 het project 'House of Cool' worden gerealiseerd. Dit veel belovende project betreft 5 luxueuze woningen op loopafstand van het centrum van Rotterdam. Gelegen tussen de bruisende Witte de Withstraat en de Westzeedijk belooft House of Cool een iconisch beeld van de binnenstad te worden. In de directe omgeving van het project zijn veel verschillende winkels, restaurants en cafés te vinden, evenals het openbaar vervoer op loop afstand. Kortom, een modern appartementen gebouw dat op een rustige plek, midden in het leven staat.

Prijzen vanaf € 315.000 v.o.n.

Vide woning
Dit appartement beschikt over een ruime leefkeuken van circa 32 m². Het plafond is bijna 5 m hoog, dit geeft een ultiem gevoel van ruimte en licht. De ruime woonkamer grenst aan het balkon op het Westen en de slaapkamer heeft een badkamer en suite.

EEN LEICHT-KEUKEN IS HET MIDDELPUNT VAN HUISELIJK LEVEN
De keuken is een van de pronkstukken van uw appartement. Een uitdrukking van individualiteit en persoonlijkheid. In House of Cool is alleen het beste goed genoeg. Ook in de leef keuken. Onze partner Asto keukens helpt u uw idealen te realiseren. Martijn Waalboer legt uit. “Samen met een interieurontwerpster hebben wij een luxe basiskeuken samengesteld. De keuken is van het premium merk LEICHT dat al tachtig jaar furore maakt”.

Dit door duurzame kwaliteit, een tijdloos design, innovatie, eenvoud, flexibiliteit en geweldige details. Alle kopers zijn vrij om de keuken aan te passen aan speciale wensen. De mogelijkheden zijn onbegrensd.

LEICHT weet steeds te innoveren in functionaliteit, kwaliteit en design. En dat zie je ook terug in de hoogkwalitatieve keukens voor House of Cool, die standaard zijn voorzien van keukenbladen van hoogwaardig composiet en siemens apparatuur. Een luxe leefruimte waarin het een genoegen is om te koken, een goed gesprek te voeren en veel tijd door te brengen met het gezin, familie en vrienden.

Alle kopers van een appartement in House of Cool nodigen wij uit persoonlijk uit voor een gesprek in onze showroom in Rotterdam. Ook zonder afspraak zijn kopers van harte welkom om zich te laten inspireren. Iedereen kan rekenen op een deskundig advies.’

Onmisbaar in een prachtig appartement is een luxe badkamer, naar eigen smaak ingericht. De badkamer is bij uitstek de plek in huis om tot jezelf te komen. De luxe afwerking bestaat uit mooie producten van de lijn O’novo van Villeroy & Boch. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel, een douche en een handdoekradiator. De tegels zijn naar eigen smaak te selecteren. Laat u inspireren in de showroom en stel zelf uw ideale toilet en badkamer samen.

Comfortabel wonen in een milieuvriendelijk huis
House of Cool staat voor luxe zonder dat dit ten koste gaat van duurzaamheid. Er is gekozen voor diverse duurzame oplossingen, welke ook bijdragen aan het gevoel van luxe en comfort. Daarnaast zorgt een duurzame woning voor een lage energierekening, hier heeft u maandelijks plezier van!
House of Cool is zeer duurzaam en energiezuinig, alle appartementen hebben een EPC (Energie Presentatie Coëfficiënt) van 0,39. Hoe lager de EPC, hoe lager het energieverbruik van het appartement. Hieronder ziet u een aantal van de gekozen duurzame oplossingen.

MV Box CO2 gestuurd
Een goede leefomgeving is voorzien van voldoende frisse lucht. Alle appartementen zijn voorzien van een MV Box (Mechanische Ventilatie) welke CO2 gestuurd is. Er hangen diverse CO2 melders in de woning, hierdoor wordt er alleen geventileerd wanneer dit nodig is. Dit maakt het systeem energiezuinig en dit zorgt voor een prettige leefomgeving.

Geïsoleerde wanden
Heel House of Cool is voorzien van geïsoleerde wanden, hierdoor is er minder energie nodig om de woning op tempratuur te krijgen en te houden in de winter.

Laagtempratuur vloerverwarming
Alle woonruimten zijn standaard voorzien van laagtempratuurvloerverwarming. Hierdoor zijn onhandige en stof happende radiatoren verleden tijd. Daarnaast heeft ieder woonvertrek een aparte thermostaat zodat de tempratuur in elke ruimte individueel kan worden ingesteld.

Zonnepanelen
Op het dak van House of Cool worden Zonnepanelen geplaatst. Deze worden aangesloten op de appartementen en leveren de bewoner dagelijks gratis energie. De zonnepanelen worden in een oost/westelijke richting op het dak geplaatst om het maximale rendement te behalen.

Disclaimer:
De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het project 'Nieuw in het Oude Noorden' en de verschillende woningtypen. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Status Verkocht
Bouw
Aantal eenheden 1
Locatie
Adres House of Cool
Plaats Rotterdam
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 215 m³ - 233 m³
Woonoppervlakte 82 m² - 89 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.