Object

De Nieuwe Wetenschappers fase B, Hoekwoning, bouwnummer: 42, Schiedam 3112 ZN Schiedam

3112 ZN Schiedam

Omschrijving

Schitterende nieuwbouw eengezinswoningen gelegen op EIGEN GROND !

Deze eengezinswoningen zijn te koop vanaf € 224.500 v.o.n. en worden compleet aangeboden inclusief keuken en badkamer. De grondprijs is in de verkoopprijs inbegrepen. Ook heeft de woning een ruime achtertuin met berging.

• Woonoppervlakte circa 110 m2
• 3 kamers uit te breiden tot maximaal 5
• Inclusief complete keuken en...

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

Schitterende nieuwbouw eengezinswoningen gelegen op EIGEN GROND !

Deze eengezinswoningen zijn te koop vanaf € 224.500 v.o.n. en worden compleet aangeboden inclusief keuken en badkamer. De grondprijs is in de verkoopprijs inbegrepen. Ook heeft de woning een ruime achtertuin met berging.

• Woonoppervlakte circa 110 m2
• 3 kamers uit te breiden tot maximaal 5
• Inclusief complete keuken en badkamer
• Wasmachine-aansluiting op de zolder
• Berging achterin de tuin
• Zonnepanelen op het dak

Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden om de woning naar wens uit te breiden.

De buurt
De komende tijd gaat er veel veranderen in Schiedam. De nieuwe Wetenschappersbuurt wordt de komende jaren flink vernieuwd. De meeste oude flats maken plaats voor moderne nieuwbouw eengezinswoningen. Stenen maken plaats voor gras en parkeerplekken voor speelplekken.

Procedure:

Het is bekend! Op 20 december 2017 start de verkoop van De Nieuwe Wetenschappers fase B!
Vanaf dat moment zijn de 15 eengezinswoningen uit fase B dus officieel te koop!

Vóór je meteen naar de makelaar rent, leggen we je graag uit hoe de verkoop in z'n werk gaat;

Vanaf 20 december 2017 is de verkoop gestart. Dat betekent dat alle verkoopdocumenten vanaf 20 december 2017 op de website te vinden zijn; een plattegrond van het plan, de woningplattegronden, de verkoopprijs per woning, de planning van de bouw en alle andere gegevens. Als je alle informatie zorgvuldig hebt doorgenomen, kun je het inschrijfformulier invullen. Ook dit is op de website te vinden vanaf 20 december 2017. Op het inschrijfformulier vul je je gegevens in én kun je je voorkeur voor een aantal specifieke bouwnummers aangeven.
Je kunt het inschrijfformulier vervolgens digitaal naar de makelaar verzenden. Bij de makelaar kun je vanaf 20 december terecht met al je vragen over het project en over de inschrijving.

Op 3 januari 2018 sluit de verkoop. Je hebt dus precies 2 weken de tijd om je te verdiepen in de informatie en om het inschrijfformulier in te vullen. Het is belangrijk dat je inschrijving op 3 januari 2018 bij de makelaar binnen is.

Vanaf 4 januari 2018 start de makelaar met de toewijzing van de woningen. Hoe dat precies gaat? De makelaar bekijkt alle inschrijvingen die voor een bepaald bouwnummer zijn binnengekomen.
Hij bekijkt of alle gegevens juist zijn ingevuld en, als er meerdere kandidaten zijn voor één bouwnummer, wijst hij de woning toe op basis van de verstrekte informatie op het inschrijfformulier.

In de tweede helft van januari nodigt de makelaar alle kandidaten die een bouwnummer toegewezen hebben gekregen, uit voor een persoonlijk gesprek op het makelaarskantoor. Samen bespreken ze dan de mogelijkheden. Alle andere kandidaten worden dan uiteraard op de hoogte gebracht.

We hopen natuurlijk dat je nog steeds interesse hebt in dit mooie project! Kun jij niet wachten tot het 20 december is? De komende twee weken houden we je via de website en de Facebookpagina op de hoogte, dus houd dat vooral in de gaten!

Kenmerken

Overdracht
Status Verkocht
Bouw
Soort dak zadeldak
Materiaal van dak pannen
Aantal eenheden 4
Aantal vrije eenheden 4
Locatie
Adres Bouwnummer
Plaats Schiedam
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 299 m³ - 299 m³
Perceeloppervlakte 103 m² - 123 m²
Woonoppervlakte 110 m² - 110 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.